L’Hospital Clínic de València farà obres i millores durant el període de vacances amb una inversió de més de 2.145.000 euros

L’Hospital Clínic Universitari de València ha planificat una sèrie d’obres i millores a les instal·lacions per una suma de 2.145.662 euros i que duran a terme durant els mesos del període de vacances perquè tinguin la menor repercussió en l’assistència. Entre les més destacades hi ha la remodelació de paritoris, la climatització de l’UCI de malalties coronàries i de la zona de magatzem i les obres a les estances que acolliran equips d’alta tecnologia dins del pla Inveat.

Pel que fa a paritoris, s’actuarà a tota l’àrea. L´obra consistirà principalment en l´adequació de revestiments i elements de fusteria. Així mateix, es realitzarà una adequació del sistema de climatització per acomodar la temperatura diferenciada en els tres paritoris segons el seu ús i càrrega tèrmica en cada moment. Les actuacions en aquesta àrea shan adjudicat per un import de 133.736,01 i un termini dexecució de dos mesos.

La remodelació de la climatització de la zona d’UCI de coronàries també s’ha planificat per als propers mesos. Es renovaran les unitats interiors de tractament d’aire amb la dotació de filtres absoluts, la disposició d’una unitat exterior per a boxes, adequació de les xarxes de distribució, amb els sistemes de regulació de pressions corresponents a cada àrea i la incorporació d’un sistema de monitorització i control dels principals paràmetres.

A més, s’hi inclouen els treballs associats d’adequació de la resta d’instal·lacions: instal·lació elèctrica, gasos medicinals, entre d’altres. I també s’hi inclouen els treballs corresponents quant a obra civil i fusteria, incloent-hi la substitució de finestres, persianes i renovació de revestiments de terres, sostres i parets. L’import de licitació és de 353.612,32€ i termini de tres mesos.

La substitució de la climatització dels soterranis del pavelló matern, que inclou el magatzem, serà una altra de les actuacions pendent de licitació amb una quantitat de 47.916 € i un termini d’execució d’un mes. També se substituiran les refredadores del pavelló C, amb un pressupost dadjudicació de 238.429,86 €.

Obres a les instal·lacions per al pla Inveat

La incorporació d’un equip d’intervencionisme vascular dins del pla Inveat suposa la necessitat de fer obres a la instal·lació que l’acollirà. Per això s’ha planificat una actuació consistent en canvis de distribució i obra civil, renovació de revestiments i actualització d’instal·lacions per a la implantació correcta d’un angiògraf biplà digital. L’obra puja a un pressupost de 262.569€.

Dins aquest pla d’alta tecnologia l’Hospital Clínic farà també aquest estiu les obres que acolliran dos equips TAC. Aquestes actuacions compten amb un pressupost de 284.400€.

Nova climatització a centres de primària i centre d’especialitats

Alguns dels principals centres de salut del Departament, així com el centre d’especialitats d’El Grao, també renovaran la seva climatització. Concretament, el centre d’especialitats renovarà els quatre sistemes de climatització. El pressupost per a aquesta actuació ascendeix a 120.000 €

Els centres de salut de Xile, Serrería I, Tavernes Blanques, Almàssera, Benimaclet i Centre de salut de Serrería II, també renovaran i modernitzaran el seu sistema de climatització. El pressupost per a aquesta actuació ascendeix a 705.000 €.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: