L’hospital Arnau de Vilanova posa en funcionament les noves instal·lacions per a pacients immunodeprimits

El Departament de Salut València Arnau de Vilanova Llíria ha posat en funcionament la Unitat d´Aïllament per a pacients del Servei d´Hematologia i Hemoteràpia.

Aquesta unitat està dotada amb els darrers avenços tecnològics per a l’atenció dels pacients oncohematològics. D’aquesta manera, aquest projecte col·loca l’Hospital Arnau de Vilanova més a prop de l’excel·lència en l’atenció dels pacients.

El servei d’Hematologia i Hemoteràpia va augmentar la cartera de serveis que ofereix a la població d’aquest departament de salut fa més de 10 anys, amb l’administració de quimioteràpia intensiva a tots els grups de pacients que ho requereixin.

Així mateix, va tenir lloc lacreditació duna unitat que permetés efectuar trasplantaments autòlegs de progenitors hematopoètics en els pacients en què es trobava indicat.

El principal objectiu del departament de salut Arnau de Vilanova-Llíria i del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia ha estat millorar l’atenció als pacients. Les 5 habitacions que componen aquesta Unitat permetran un aïllament protector complet, recomanat per als pacients hematològics immunodeprimits amb un risc elevat de contraure infeccions.

Per això, s’han aïllat físicament les habitacions, dotant-les d’una millora en la climatització i aconseguint tenir una pressió positiva respecte de l’exterior amb la creació d’una exclusa, un sistema que permet més renovació d’aire a les habitacions i un bany amb accés directe des de l´habitació.

A més, es milloren els revestiments de les habitacions, fent aquestes instal·lacions idònies per a l’estada d’aquests pacients en aquest centre hospitalari.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: