L’himne conmemoratiu del centenari del CD Castellón en marxa

La Comissió Delegada del Centenari del Club Deportivo Castellón avança en l’elaboració de continguts perquè el 2022 sigui un any inoblidable per a la Família Albinegra i, com a part del programa d’esdeveniments i activitats, ha establert les bases de l’Himne Commemoratiu del Centenari per a posar en valor el Club Deportivo Castellón.

L’obra, composta pel músic Ximo Fabregat i amb lletra del poeta Vicent Jaume Almela, ha estat la triada pel Club Esportiu Castelló per a immortalitzar un any màgic per a l’entitat en el seu Centenari. El president del Club, Vicente Montesinos, ha tingut l’oportunitat de participar en les primeres audicions de l’obra, en composició, que ressonarà amb força durant el 2022. “No podíem deixar passar l’oportunitat de triar un Himne per al Centenari del Club Esportiu Castelló i, estic gratament sorprès del desenvolupament dels treballs. L’obra té clars matisos castellonencs i albinegros, que reflecteixen amb encert el sentiment cap al nostre Club, la força de la nostra Afició i a la ciutat amb les seves tradicions“, ha explicat Montesinos, que va ser acompanyat per José María Arquimbau, president de la Comissió.

“Aquest himne és un dels projectes més emotius en els quals he pogut aventurar-me en la meva carrera musical. Vicent Jaume i jo hem posat tota la nostra obstinació en què l’honor, orgull i sentiment albinegro se sentin identificats en l’obra, que no ve a substituir al nostre Pam Pam Orellut, sinó només a commemorar un Club centenari”, destaca Fabregat.

La Comissió Delegada del Centenari contínua treballant amb els preparatius del Centenari, i desitja recordar a tots els aficionats albinegros que tenen a la seva disposició un canal de contacte en la pàgina web de la Fundació Albinegra, perquè tots aquells interessats a realitzar propostes i aportacions a l’organització d’actes i esdeveniments, puguin dirigir-se i compartir-los amb la Comissió Delegada, i ser partícips d’un any històric per a la Família Albinegra.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: