L’Hèrcules renova el seu acord amb la Federació de les Fogueres de Sant Joan una temporada més

Fogueres de Sant Joan i l’Hèrcules d’Alacant CF caminen de la mà i estrenyen llaços amb la signatura del conveni que aquesta temporada s’ha batejat com “Junts Fem Terreta”. El conveni promou la presència de nens i nenes de les Comissions per a crear herculanismo, organitza visites guiades a l’estadi, manté el Premi a la Comissió Més Herculana i al millor Ninot sobre l’Hèrcules:

L’objectiu de l’acord és que les dues entitats col·laborin i promocionin les seves activitats. L’Hèrcules, en la seva política d’obrir el club a la ciutat, entén que les Fogueres de Sant Joan i el nostre club són part fonamental d’Alacant i la seva societat. El conveni facilita, a més, que els nens més petits de les Comissions visitar al Rico Pérez en dies de partit. Són el futur de la nostra entitat.
Aquesta temporada es realitzarà una “Dia de les Fogueres amb l’Hèrcules” en què es dedicarà un partit oficial d’aquesta temporada a les Fogueres.
Premi a la Comissió més Herculana. Es crea aquest premi que reconeix la millor acció o activitat de promoció de l’Hèrcules, tant dins com fora de l’estadi.
Premis als millors ninots i portalades sobre l’Hèrcules. El premi reconeixerà al millor ninot o escena en un monument a la millora portalada de barraca al·legòrics a persones o fets rellevants a la història de l’Hèrcules.

El president de l’Hèrcules, Carlos Parodi, amb la presidenta de la Federació de Fogueres de Sant Joan, Antònia Martín-Zarco Marín, van signar l’acord en les oficines de l’estadi José Rico Pérez, en un acte on van estar presents la Bellesa del Foc, Isabel Bartual, i la Bellesa del Foc infantil, Noelia Vinal, amb el director esportiu, Javier Portillo.

 

 

 

 

Informació i Foto: HerculesCF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: