L’FC Odissea juga el seu primer amistós que fa gust de lliga preferent

L’FC Odissea ha iniciat aquesta temporada amb un amistós a la comarca de l’Alcalaten. L’equip que ocupava l’altre costat del camp era l’Alcora, que competeix en diverses lligues per damunt del FC Odissea, en Preferent. L’equip local, el CD l’Alcora ha enfocat el partit amb molts jugadors, pràcticament amb dos equips. Per contra, l’equip visitant, l’FC Odissea, arribava al camp municipal amb moltes baixes i amb un conjunt amb cares noves. De fet, Mikel que s’ha estrenat com a capità, ha comentat sobre el tema que malgrat que ningú està al 100% els nous han demostrat tindre les “capacitats necessàries” per a formar part de l’equip. El capità ha insistit sobre aquests nous jugadors que està molt content.

Un d’aquests nous jugadors, Ian, ha recaigut d’una lesió en el muscle que ja va patir la passada temporada i li va mantindre allunyat dels terrenys durant diverses jornades. Amb cara funesta el jugador enfilava el túnel de vestuari amb un cabestrell improvisat que es va fer amb la nova samarreta del FC Odissea. I és que encara fa falta un diagnòstic clar, però les sensacions que es llegien en la cara del jugador barretjava ràbia, neguit i tristesa. Aquesta és la mala notícia de la jornada.
No obstant això, la mirada dels jugadors i del cos tècnic està fixada en el pròsper dissabte, quan l’FC Odissea es bat davant l’Onda. Mikel espera: “la incorporació de nous jugadors i anar agafant ritme a poc a poc”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: