L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ es presenta a la Pobla de Farnals, Yátova, Massamagrell, Alboraia i Paiporta

L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s’exposa durant el mes d’abril a centres educatius, juvenils i culturals de Museros, Gandia, Torrevella, la Pobla de Farnals, Yátova, Massamagrell, Alboraia i Paiporta.

L’IVAJ sobre gratuïtament aquest recurs que forma part de el programa ‘M’importa d’Educació en Valors’, que reuneix manifestacions artístiques realitzades per joves per denunciar la violència contra dones.

De l’19 a l’23 d’abril, l’exposició roman a l’IES Guillem d’Alcalà de La Pobla de Farnals; de l’20 a el 25 d’abril #noemtoqueselwhatsapp estarà a la Casa de Cultura de Yátova; de l’26 a l’30 d’abril a l’IES Massamagrell, a través de la Mancomunitat Horta Nord, així com a l’Espai Jove d’Alboraia. Finalment, de l’27 a el 30 d’abril s’exposa al Col·legi La Immaculada de Paiporta.

A la primera quinzena d’abril ja ha recorregut, a través de la Mancomunitat Horta Nord, l’IES de Museros; de l’13 a l’19 d’abril, l’IES Ausiàs March de Gandia, i de l’13 a l’20 d’abril el Centre d’Informació i Assessorament Juvenil (CIAJ) de Torrevella.

La programació de l’exposició itinerant està condicionada per la situació provocada per la COVID-19 i les mesures sanitàries vigents.

En http://www.ivaj.gva.es s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició a través del web mimporta.info de l’IVAJ.

Guia didàctica al web

Simultàniament, es posa a disposició d’ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie ‘M’importa’ que promou un desenvolupament pedagògic per avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: