L’estudiant de la Universitat d’Alacant, Celia Herrero, guanya el XIX premi Joves Juristes

Estudiant de Doble Grau de Dret i Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat d’Alacant, directora del Club de Debat de la UA i ara també guanyadora del premi Joves Juristes del Centre d’Estudis Garrigues i la Fundació Garrigues. Celia Herrero Cantó pot presumir d’un currículum molt més extens i d’una excel·lència que l’ha portat a fer-se amb un reconeixement que es completa amb 6.000 euros i també una beca completa per cursar un programa Màster Accés a Advocacia, especialitat Empresarial, del Centre d’ estudis Garrigues.

Celia_Herrero2La flamant guanyadora del prestigiós guardó va rebre el premi aquest dijous a la seu del Centre d’Estudis Garrigues a Madrid en un acte presidit per la ministra de Justícia en funcions, Dolors Delgado, i en el qual va estar acompanyada pel degà de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant, Pedro Femenía, qui va rebre un diploma i intervindrà a l’acte.

El premi Joves Juristes s’atorga a la persona que obtingui millor qualificació en una prova avaluada per un Jurat d’experts, aquesta consisteix en l’elaboració i defensa oral d’un dictamen sobre un cas de Dret d’Empresa, si aspectes teòrics i pràctics i està dirigit a estudiants d’últim any de llicenciatura o grau de Dret.

El segon i el tercer lloc van recaure en Bàrbara Montanari i Maria Rodrigo Mur, respectivament qui rebran una beca pel 100% i el 75% de l’import, respectivament. Els altres finalistes podran gaudir de 9 beques, per import del 50% cadascuna d’elles, per cursar un Màster Universitari de Pràctica Jurídica al Centre d’Estudis Garrigues.

En aquesta edició han participat diferents universitats: Alacant, Almeria, Antonio de Nebrija, Autònoma de Madrid, Barcelona, ​​Col·legi Universitari Villanueva, Cardenal Herrera-CEU, Carlos III, Complutense, Còrdova, CUNEF, Deusto, ESADE, Granada, La Corunya, Loyola Andalusia, Màlaga, Internacional Isabel i, Múrcia, Navarra, Oberta de Catalunya, Pablo de Olavide, País Basc, Pontifícia de Comillas-ICADE, Rei Joan Carles, Salamanca, San Pablo-CEU, Sevilla, València, Valladolid i Saragossa.

Així mateix, van rebre un diploma acreditatiu com a finalistes del Premi Joves Juristes els següents candidats: Pilar Acha Urruticoechea, Francisco Benedito Muñoz, María Trinidad Cabrera Cabrera, María del Carmen Coello de Portugal Magallón, María Esteban Martínez, Pablo Fernández Hernández, Verónica Fernández Roldán, Alejandro Muntaner García, Gonzalo Morales Gómez. Aquesta edició, ha comptat amb trenta aspirants, dels quals només 12 van accedir a l’última fase.

El tribunal ha estat format per prestigiosos juristes: José María Alonso Puig, Degà del Col·legi d’Advocats de Madrid (president), Jorge Jaume de Fonts Corripio, Albert de Martín Muñoz, Eduardo Maria Valpuesta Gastaminza i José Ramón Martínez (que va exercir les funcions de secretari).

Des de la seva primera edició, els Premis Joves Juristes han perseguit el foment de l’exercici i coneixement del Dret d’Empresa. La participació en aquests guardons suposa la realització d’un complex examen estructurat en dues parts: un dictamen escrit, que abasta cinc hores, sobre un cas relacionat amb el dret d’empresa i la seva posterior defensa oral. Tant el tribunal com les institucions organitzadores agraeixen la participació de tots els candidats i els feliciten pel seu treball.

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: