L’ESTCE acull una nova edició de la jornada de presentació de les empreses col·laboradores amb el Grau en Enginyeria Informàtica

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de l’UJI ha acollit les VII Jornades de presentació d’empreses col·laboradores amb el Grau en Enginyeria Informàtica, una fira de les empreses que participen en les estades en pràctiques d’aquesta titulació en la qual l’estudiantat ha pogut conèixer de primera mà les diferents opcions per a realitzar l’assignatura de «Pràctiques Externes i Treball Final de Grau».

L’objectiu de les jornades, plantejades en format fira i amb la participació enguany de 26 empreses, és que cada empresa interessada a rebre estudiantat en pràctiques  del grau en Enginyeria Informàtica de l’UJI puga presentar breument l’empresa i exposar les seues línies de treball o els projectes que ofereixen al mateix temps que s’estableix un primer contacte entre l’empresa i l’alumnat. Aquest contacte directe és molt positiu per tal que l’estudiantat faça una bona elecció de les estades.

La jornada s’ha iniciat amb una xarrada per a l’alumnat sobre el funcionament de l’assignatura «Pràctiques Externes i Projecte de Final de Grau». Posteriorment, la directora de l’ESTCE, Amelia Simó; la vicedirectora de gestió de l’ESTCE, M. José Aramburu, i la vicedirectora del grau, Reyes Grangel, han inaugurat la fira.

 

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: