L’Estadi Ciutat de València acollirà dimarts que ve el Llevant UD-RC Celta amb un aforament de el 60%

El Llevant UD informa que, després de les noves mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19 anunciades la setmana passada per la Generalitat Valenciana en què es va acordar un aforament de el 60% en els estadis de futbol professional, un total de 14.820 abonats podran accedir a l’Estadi Ciutat de València, dimarts que ve, 21 de setembre, per presenciar el partit de la sisena jornada de Laliga Santander davant el RC Celta de Vigo. Es tracta del mateix procediment que el club va posar en marxa amb els seus abonats amb motiu del partit de la jornada 4 Levante UD-Rayo Vallecano.

Com obtenir l’entrada i alliberar el seient en cas de no assistir per beneficiar altres abonats:

Per aconseguir la corresponent entrada, l’abonat ha d’accedir a la pestanya Abonaments de la pàgina web (www.levanteud.com) per comprovar si el seu abonament es troba dins de l’aforament permès per aquesta trobada. Si decideix assistir a la trobada i desitja agrupar-se amb altres persones pot indicar el nombre dels abonaments de les persones amb les que vol seure, fins a un màxim de dotze abonaments. Si, per contra, opta per no assistir ha de punxar el botó “No assisteixo” (s’entén que és per motius de la pandèmia de la Covid-19) perquè no li penalitzi en la seva promoció de fidelitat de la temporada 22-23 .

A l’punxar i fer aquesta comunicació via web es beneficia la resta d’abonats que s’hagin quedat fora per les restriccions d’aforament perquè puguin assistir a el partit en directe.

Animem als abonats a que s’agrupin per optimitzar més l’aforament i la reubicació dels abonats, ja que la intenció és mantenir la mateixa zona de l’abonament, sempre que les condicions ho permetin, i, sobretot, beneficiar els abonats que no tinguen adjudicada una localitat.

Aquest procediment es pot realitzar des d’aquest matí a partir de les 10:00 hores i fins dijous a les 18:00 hores.

Imprescindible descarregar o recollir l’entrada:

A partir del divendres 17 setembre, a les 17:00 hores, accedint de nou a la pestanya Abonaments de la pàgina web, ja podrà descarregar-se l’entrada.

Aquells abonats que no puguin realitzar la descàrrega de la localitat tindran l’opció de recollir-la a l’Estadi Ciutat de València el divendres 17 de 17:00 a 20:00 hores, dissabte de 10:00 a 14:00 hores, el dilluns 20 de 9:30 a 14:30 i de 17:00 a 20:00 hores; i el dimarts 21 de 9:30 a 14:30 hores.

De cara a la trobada davant de l’Celta, els abonats que tinguin assignada una entrada i no assisteixin se’ls computarà com a partit no assistit i perdran la promoció de fidelitat per a la temporada 2022-2023. De la mateixa manera, els abonats als quals no se’ls assigni una entrada, no se’ls computarà el partit i recuperaran la part proporcional de l’abonament. Aquesta quantitat la veuran reflectida en el moneder granota a l’finalitzar la present temporada.

En cas de no poder assistir, el titular de l’abonament pot cedir-i així se li computa l’assistència a el partit per a les promocions i vam aconseguir que hi hagi la major assistència possible d’aficionats. Sempre que arribi a la porta d’accés amb l’entrada i el seu abonament corresponent.

Per la limitació d’aforament, els nens menors de quatre anys sense entrada tampoc podran entrar a l’estadi.

Prioritat accés:

Tal com vam comunicar en la campanya d’abonaments per a la present temporada, en el cas que l’aforament es veiés reduït tindrien prioritat d’accés a l’estadi els abonats accionistes posseïdors de, al menys, una acció amb data anterior a el 7 de setembre. En segon lloc, la prioritat vindria determinada per la data de pagament de la renovació de cada abonat. I, en tercer lloc, les altes noves, amb preferència per als casos de canvi de zona d’un abonat. Aquestes altes noves són d’abonats que ja havien renovat el seu abonament, però que han canviat de zona.

Procediment d’accés a l’estadi

Per accedir a l’estadi hi ha dues franges horàries.

La primera franja és d’accés d’entrada lliure a l’estadi per a totes les localitats entre les 20:30 i 21:00 hores.

Els espectadors que no hagin accedit a l’estadi abans de les 21:00 hauran de fer en la franja horària que se li especifica en la seva entrada.

Són tres franges horàries (21: 00-21: 20, 21: 20-21: 40 i de 21: 40-22: 00).

En l’accés a l’estadi se sol·licitarà l’entrada i l’abonament corresponent a cada espectador. Es recomana portar l’entrada impresa, però també es podrà accedir amb l’entrada descarregada al mòbil.

Es pot cedir o deixar l’entrada a qualsevol persona sempre que aquesta presenti en l’accés l’entrada i l’abonament corresponent.

Accés i normes

Accés en l’horari especificat a la seva localitat.

Cada espectador ha d’ocupar la seva localitat assignada.

Ús obligatori de màscara per accedir i romandre a l’estadi.

Prohibició de fumar en tot el recinte.

Prohibició de l’consum d’aliments i begudes en el recinte, excepte aigua, que podrà adquirir-se a l’estadi.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: