Les set universitats de la Comunitat Valenciana renoven el conveni de col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso

Les set universitats de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso han renovat, un any més, el seu compromís per a promocionar l’esport universitari a través de la iniciativa Uniesport. La Universitat Politècnica de València ha acollit la signatura dels convenis de col·laboració amb la presència dels rectors i rectores de les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, les vuit entitats continuaran col·laborant per a impulsar projectes vinculats amb l’esport; contribuiran al desenvolupament de l’esport universitari en tots els seus àmbits; col·laboraran per a conscienciar la societat i els esportistes sobre la importància de conciliar esport i estudis, i donaran visibilitat als valors de la cultura de l’esforç. A més, promocionaran els diferents projectes que promou la Fundació i es convertiran en ambaixadors i ambaixadores de la Comunitat Valenciana en portar la marca Comunitat de l’Esport en els campionats en els quals participen.

Sis anys de col·laboració
Després de sis anys de col·laboració, el president de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, fa un «balanç tremendament positiu» del treball realitzat conjuntament. «N’estem molt satisfets», ha afegit. A més, la Fundació que presideix Juan Roig ajudarà econòmicament els esportistes del Projecte FER que cursen estudis de grau, màster o doctorat oficials.
Com ja es fera també en les últimes edicions, les set universitats de la Comunitat Valenciana s’han compromés a sumar-se a la celebració del «Dia de l’Esport», que tindrà lloc el pròxim 6 d’abril. Així mateix, dins de les sinergies Fundació-CADU, continuarà desenvolupant-se un pla de voluntariat per als actes en els quals col·labore la Fundació i se celebren en la Comunitat Valenciana.

Premis Fundació Trinidad Alfonso
L’acte de signatura del conveni ha conclòs amb el lliurament dels Premis Fundació Trinidad Alfonso per a esportistes universitaris, uns guardons dirigits a esportistes amb expedients acadèmics brillants.

S’ha atorgat un premi masculí i un altre femení en cadascuna de les set universitats per a aquells esportistes que compatibilitzen les seues carreres esportives amb els seus estudis universitaris. Així doncs, en total han resultat premiats 14 estudiants amb aquest guardó, que està dotat amb 1.000 euros.

També s’han entregat dos premis extraordinaris, de 2.000 euros cadascun, a Carlos Sánchez-Alarcos Muñoz, de la Universitat d’Alacant, esportista masculí amb millor expedient que ha finalitzat els seus estudis (modalitat de bàdminton) i a Osarumen Odeh Oden, de la Universitat Jaume I, millor esportista femenina (llançament de martell).

A continuació, s’inclou el llistat complet de guardonades i guardonats:

Premis Fundació Trinidad Alfonso als millors estudiants esportistes

Universitat de València
– Héctor González Pons (futbol sala)
– Nara Elipe Estellés (atletisme)

Universitat Politècnica de València
– Pablo Norczyk Simon (tir amb arc)
– Nina Estefania Esteo Linne (judo)

Universitat d’Alacant
– Ana María Pino Cabrera (futbol sala femení)
– Miguel Baidal Marco (atletisme)

Universitat Jaume I
– Carmen Ramos Vellón (atletisme, proves combinades)
– Pere Jiménez García (atletisme, llançament de martell)

Universitat Miguel Hernández
– Sergi Planelles Galván (rem)
– María Isabel Más Tarí (atletisme)

Universitat Cardenal Herrera
– Juan José Martínez de Villasante (rem)
– Sandra Bending (musing)

Universitat Catòlica de València
– Martín Santamaría Boado (rem)
– Sofía Zanón González (gimnàstica rítmica)

Vídeo

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: