Les platges segures i la Borriana històrica, medieval i modernista seran els atractius de la presència de la capital de la Plana Baixa a FITUR 2021

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Sara Molina, i la de Festes, Lluïsa Monferrer, hi seran el proper divendres 21 des de primera hora del matí a la Fira Internacional de Turisme FITUR, 2021 que se celebra a Madrid, promocionant els atractius de la capital de la Plana Baixa.

La delegació de Borriana participarà a la fira durant la jornada dedicada a la Comunitat Valenciana, on les bases que exposaran aquest any a la cita de l’turisme nacional seran la qualitat i seguretat de les seves platges i el patrimoni històric i cultural.

Segons ha explicat Sara Molina, “la bellesa de les nostres platges, l’excel·lència en la qualitat de les seves aigües, al costat de la seguretat sanitària, la neteja, l’accessibilitat, la sostenibilitat mediambiental, són el millor reclam per gaudir-ne i per al turisme de proximitat en aquesta època tan difícil que estem travessant amb la pandèmia “.

La presència del municipi a FITUR també es farà patent aquest any amb l’al·licient basat en tres eixos, Borriana històrica, medieval i modernista, “subratllant així, que a través de la conservació i recuperació del nostre patrimoni s’observa l’empremta que han deixat en la nostra ciutat les tres cultures que l’han habitat: la cultura musulmana, la cristiana i la jueva “.

La responsable de Turisme ha manifestat que durant la jornada donaran a conèixer els productes i recursos més representatius del municipi, que suposen “un impuls més, tant per al turisme com per a la dinamització cultural o econòmica de la nostra ciutat”, i que, ha afegit , “sens dubte, són un gran al·licient per a les persones que vulguin visitar la nostra ciutat”.

També ha assenyalat que els objectius per a aquest any a FITUR són “difondre la nostra oferta turística basada en un mar de possibilitats, amb la nostra costa banyada per la Mediterrània, la nostra cultura i patrimoni, la nostra història, la nostra natura, la nostra gastronomia, el nostre oci, etc . i aconseguir que cada vegada més persones les conegui i les gaudeixi “.

En definitiva, ha subratllat Sara Molina, a FITUR 2021 Borriana “torna a apostar per les seves grans atractius: el patrimoni cultural, la història, les platges, l’oferta esportiva, la gastronomia, les possibilitats d’oci, la música i els seus recursos naturals repartits pel conjunt de el terme municipal “.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: