Les platges de Borriana reben, un any més, la bandera Qualitur

Les platges de Borriana han rebut, un any més, la bandera Qualitur que concedeix l’Agència València de Turisme i que acredita l’excel·lència en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat de les platges, de manera que el municipi torna a comptar amb les màximes distincions per la qualitat

L’alcaldessa de Borriana, M. Josep Safont, va recollir al Centre de Turisme (CdT) de Castelló el distintiu Qualitur de qualitat per a les platges del municipi, de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig.

Després de l’acte en què també va participar el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, l’alcaldessa ha valorat positivament haver rebut el guardó perquè amb ell es reconeix la feina «ben feta» i fa visible «el treball diari realitzat pel consistori perquè la nostra costa sigui sinònim d’excel·lència turística, integrant els conceptes de qualitat, medi ambient i accessibilitat «.

També ha mostrat la seva «satisfacció», i al mateix temps ha assegurat que el propòsit de l’equip de govern és seguir implicant-se «activament» en el manteniment, millora i prosperitat del litoral del municipi perquè totes les persones gaudeixin d’una costa «neta, respectuosa amb el medi, accessible i confortable ».

Aquestes banderes Qualitur se sumen a les Banderes Blaves aconseguides per les platges l’Arenal i Grau-Malva-rosa i el Sender Blau per al Clot de la Mare de Déu de Borriana.

La certificació de les banderes Qualitur està vinculada al compliment de les normes ISO 9001 i 14001 de Qualitat i Medi Ambient. Aquest any les han rebut 176 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: