Les empreses de l’oci nocturn tenen de termini fins al 3 agost per a sol·licitar les ajudes de la Diputació de Castelló per la pandèmia Covid

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha informat que demà dimecres dia 20 de juliol s’obri el termini de presentació de sol·licituds d’ajudes a les empreses d’oci nocturn. El termini acaba el pròxim dia 3 d’agost.

Cal recordar que el passat 13 de juliol la Comissió Permanent del Patronat Provincial de Turisme va procedir a l’aprovació de les bases d’aquestes ajudes que es gestionen sota el procediment de concurrència competitiva, en atenció que el sector és un dels quals van resultar més greument afectats per les restriccions sanitàries d’obertura i horaris que es van imposar amb la pandèmia del Covid.

Es tracta d’una convocatòria dotada amb 400.000 euros que els perceptors podran destinar a la realització d’accions de promoció i a la programació d’activitats i concerts que puguen resultar un reclam per als establiments del sector. D’aquesta manera, es dona compliment al compromís adquirit en el seu moment per la diputada amb els representants de les empreses del sector.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: