Esports

Les declaracions de José Escrich (tecnic del Bisontes Castellón Futbol Sala) posteriors al triomf davant el Visit Calvià Hidrobal

José Escrich (entrenador del Bisontes Castellón Futbol Sala) va comparèixer després de l’important triomf 3-2 a Grapa davant el Visit Calvià Hidrobal

Escrich va comentar en referència a la valoració del xoc “ha estat un partit competitiu al màxim hem començat molt bé amb un 2-0 molt ràpid, crec que això ens ha vingut malament perquè ens hem vist molt aviat per davant al marcador i això ens donava excessiva confiança.El Visit Calvià Hidrobal va seguir remant i el gol mancant pocs segons per al descans ens ha fet molt de mal perquè s’han ficat de ple en el partit.A la segona part hem tingut moltes ocasions de gol, amb el 2 -2 no en quedava cap altra que arriscar i ens han sortit bé les coses. Són tres punts que ens donen molta moral i confiança per seguir a dalt i seguir treballant amb alegria i la creença que podem guanyar qualsevol”.

Ara el Bisontes Castelló Futbol Sala es desplaçarà a El Ejido i sobre aquest partit ha dit Escrich “és un equip fet per jugar el play off d’ascens a primera divisió té una plantilla molt competitiva, sabem que és una pista molt difícil i tenim una setmana per treballar i preparar bé el duel i tractarem de fer un matx seriós i competitiu ia veure si som capaços d’almenys puntuar això seria l’objectiu de cara al partit davant El Ejido” va concloure José Escrich.

Informació i Foto: Bisontes Castellón Futbol Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.