Les cooperatives de l´Escola Sostenible d´Emprenedors Sostec i Burriplanet visiten l´ajuntament de Burriana

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Polítiques actives d’ocupació i Serveis Socials i Dependència, Esther Meneu, reben els socis de Sostec i Burriplanet, noms que han triat dos grups d’alumnes de l’IES Jaume I i IES Llombai per començar la seva activitat empresarial.

Els joves que han presentat els seus projectes amb tot detall, a la sala de plens del consistori, són la referència de creixement d’un teixit empresarial més gran per al futur de Borriana. Safont ha volgut agrair la visita dels alumnes i ha afirmat sentir-se “molt orgullosa per la qualitat dels projectes i per la capacitat d’emprendre que tenen els joves burrianencs”. Per la seva banda, Meneu també ha volgut felicitar els petits empresaris i els ha desitjat molta sort en el creixement de les cooperatives.

Aquesta és una de les activitats incloses a L’Escola d’Emprenedors Sostenibles, projecte desenvolupat per Natura i Cultura, que té com a objecte promoure models d’empresa ètica i que treballa per impulsar el desenvolupament sostenible al territori. El projecte pren com a base alguns dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, plantejats per les Nacions Unides, i que identifiquem com a Objectius per al Desenvolupament Sostenible, entre ells: garantir la sostenibilitat ambiental i promoure la igualtat.

Ambdues cooperatives participaran el proper 4 de juny a la plaça Unió Musical de Torrent a la IX Trobada d’emprenedors sostenibles, on podran mostrar els seus projectes i oferir els seus productes.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: