Les Ciències amplia l’exposició ‘Harry Potter: The Exhibition’ després d’haver venut més de 175.000 entrades

A causa del gran èxit de l’exposició a València, amb 175.000 entrades venudes des de la seva estrena el passat 13 d’abril, ‘Harry Potter: The Exhibition’ amplia dates al Museu dels Ciències fins al 11 d’agost. Els fans de la saga de Harry Potter podran gaudir un mes més d’aquesta exposició a València, l’única ciutat a Espanya on es podrà veure l’exposició aquest any.

En col·laboració amb Warner Bros Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els i les visitants podran admirar en primera persona centenars d’objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga rere el vestuari, l’atrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. Sold Out i Encore s’han associat amb GES per presentar l’exposició a la Ciutat dels Arts i els Ciències.

Des de la seva exitosa estrena al Museu de Ciència i Indústria de Chicago el 2009, l’exposició ha visitat ciutats a tot el món, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Suècia, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Utrecht, Milà i Postdam, rebent a més de 5,4 milions de visitants.

En el moment en què els i les visitants entren en ‘Harry Potter: The Exhibition’ es submergeixen de ple en l’univers de Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda i selecciona alguns afortunats per formar part de casa preferida a Hogwarts ™. A continuació, els guia perquè iniciïn el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter.

L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent la sala comuna i el dormitori de Gryffindor ™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d’objectes d’attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

S’inclouen a més diversos elements interactius: els i les visitants podran entrar a l’àrea de Quidditch ™ i llançar una pilota quaffle; extreure una Mandrágora d’un test a la classe de Herbología; i fins i tot recórrer la cabanya d’Hagrid i seure a la gegantesc butaca.

Com a novetat, l’exposició a València inclou un nou decorat, que s’exposa per primera vegada a Espanya, amb attrezzo i vestuari dels últims a entrar en el Món Màgic, Animals Fantàstics: Els Crims de Grindelwald, l’última pel·lícula de la saga Animals fantàstics. Els vestits exposats inclouen els usats per Eddie Redmayne, que interpreta Newt Scamander així com per Jude Law, que dóna vida al personatge d’Albus Dumbledore, dècades abans de convertir-se en director de Hogwarts, i per Johnny Depp, que interpreta el poderós mag Fosc Gellert Grindelwald.

Per garantir una experiència satisfactòria i una còmoda visita, l’accés a l’exposició s’organitza en franges de mitja hora. L’última passada es realitzarà una hora i mitja abans del tancament. Les entrades ja estan a la venda a consultar aquí.

Els visitants també podran gaudir d’una exclusiva audioguia amb detalls sobre el making of de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: