Les bates més especials del Valencia CF arriben a l’Hospital Universitari i Politècnic de La Fe

Les bates més especials del Valencia CF arriben a l’Hospital Universitari i Politècnic de La Fe per convertir l’estada dels menors a l’hospital una mica més alegre. Els nens hospitalitzats podran vestir les samarretes oficials de l’València CF adaptades amb una obertura a la part del darrere i el tancament habitual de les bates.

El president de l’València CF, Anil Murthy, acompanyat pels ambaixadors Ricardo Arias, Miguel Ángel Bossio i Miguel Tendillo, s’ha desplaçat fins al centre hospitalari per fer entrega de les bates a l’equip directiu de la Fe.

Anil Murthy, s’ha mostrat “molt content d’estar a l’Hospital La Fe, intentem donar una mica d’alegria als nens que estan a l’hospital. És una iniciativa molt bonica en col·laboració amb Puma per convertir les samarretes en bates. ”

El president posava en valor que ” tota la família de l’València CF és aquí, al Club, la Fundació VCF, l’Associació de Futbolistes, l’Acadèmia VCF i VCF Femení. Estem tots aquí, junts per reforçar el compromís amb la societat valenciana a través de l’Hospital La Fe amb els nens i els altres hospitals. El futbol és dels valents. ”

Eva Salvo, gerent de l’hospital La Fe, reconeixia que la iniciativa “és preciosa, el València CF sempre té iniciatives d’aquest estil i els nens això ho agraeixen molt.” Per la seva banda, el dr. Emilio Monteagudo, cap de el servei de pediatria, ha volgut donar les gràcies “a al Club, als nostres jugadors veterans que han vingut aquí a donar-nos afecte perquè és un obsequi que jo crec que farà molta il·lusió a tots els nens.”

“Aquesta iniciativa que té el València CF al costat dels altres companys i hospitals, crec que val l’esforç per millorar la il·lusió d’aquests nens”, concloïa en aquest lliurament Miguel Tendillo, exjugador i ambaixador social de el Club.

El València CF finalitza el mes de març havent donat 150 bates especials conformades amb les equipacions oficials donades per Puma en quatre centres hospitalaris diferents. Aquesta iniciativa està emmarcada dins la campanya #JuntsAnemAmunt amb el clar missatge que tots sortirem cap endavant.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: