L’equip de rem de la Universitat d’Alacant celebra el seu 30 aniversari

El Secretariat de Promoció Esportiva de la Universitat d’Alacant ha organitzat un webinar el proper dimarts 7 de juliol a partir de les 19 hores amb motiu de l’30 aniversari de la secció de rem de la UA.

La trobada virtual, a què es podrà accedir des d’aquest enllaç, porta per títol “30 aniversari de la secció de rem: passat, present i futur de l’rem en la UA i comptarà amb la participació de José Antonio Rodríguez Sirvent, coordinador d’Esports i professor de CAFE, Alfonso Pòrcel Richart, director i entrenador de la secció de rem entre 1990 i el 2000, qui abordarà la primera etapa de la secció de rem a la Universitat d’Alacant i Alfonso Penichet Tomàs, actual director esportiu de la secció de rem i professor de CAFE que parlarà sobre el present i el futur el rem en la UA. Després de les intervencions s’obrirà un torn de preguntes i un debat entre els participants.

història

La secció esportiva de la Universitat d’Alacant començar el seu camí com a club en l’any 1990 amb l’equip de rem com a principal disciplina.En l’actualitat, els equips de rem de la UA participen des de setembre fins al maig a la Lliga de Rem de Banc Fix de la Mediterrània i en el Campionat Nacional d’aquesta modalitat, on han aconseguit grans èxits, tant autonòmics com nacionals al llarg dels vint anys de competició. La secció també competeix a la Lliga de Yolas A4 +, que es disputa des de l’estiu fins al mes d’octubre.

De forma paral·lela, els esportistes preparen individualment la temporada d’remoergòmetre, o rem indoor per participar en les competicions Autonòmica i Nacional de el mes de gener, i Europea i Mundial al mes de febrer. En els últims anys han aconseguit nombrosos èxits esportius individuals i col·lectius en competició autonòmica. En l’àmbit internacional, el club compta amb una de les millors esportistes en aquesta modalitat, Cristina Gandia, que va aconseguir el Campionat de el Món i tres rècords mundials en 2016, així com el Campionat d’Europa i ser seleccionada per l’equip nacional el 2017.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: