L’equip de Carmina Ballester crearà l’oficina del portaveu dins el nou PPCS

L’equip de Carmina Ballester per presidir el Partit Popular de Castelló crearà l’oficina de l’portaveu dins el nou PPCS. Una oficina l’objectiu és prioritzar les necessitats específiques i donar veu als portaveus de les diferents agrupacions de el PP, “especialment en aquelles localitats en què no es governa”.

Ballester ha explicat que l’objectiu d’aquest nou espai és “donar suport, assessorar i reforçar la feina dels portaveus i regidors en els municipis, especialment en aquells llocs en què no governem”.

Amb aquesta oficina es ajudarà a construir una aposta clara perquè els veïns de cada municipi es vegin beneficiats d’un projecte fort i sòlid que suposa el Partit Popular. Ballester ha explicat que “quan el PP governa li va bé a la província de Castelló” de manera que “és necessari disposar d’una alternativa que aposti per la llibertat, per baixar impostos, per una gestió eficaç i per crear oportunitats” i això ” només ho garanteixen els governs de PP “.

D’aquí que “també els portaveus tinguin d’un suport explícit de l’estructura provincial” que s’ha de posar “a el servei de les bases”. El projecte que lidera Ballester també ha proposat una seu provincial oberta i itinerant per tots els municipis de la província, en una aposta per la proximitat i, a més, es crearà un Comitè de Transparència i Participació per a garantir la veu i vot de tots els afiliats .

Carmina Ballester té un compromís amb la llibertat, la gestió, la renovació del PPCS i l’orgull per la província de Castelló, com a eixos que vertebren el seu projecte.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: