L’equip de Ballester planteja un PPCS útil per recuperar el municipalisme

Una major proximitat, més bases i un Partit Popular útil per al municipalisme. Aquestes han estat les claus de l’equip de Carmina Ballester en la seva visita avui a municipis de nord de la província on ha pogut recollir les idees i suggeriments dels afiliats de l’PP.

Tal com ha explicat la candidata a la presidència de el Partit Popular de Castelló “hem d’oferir un projecte proper i, sobretot, útil a l’municipalisme i, sobretot, útil als portaveus i alcaldes de l’PP per conformar majories que serveixin per seguir recuperant alcaldies i la Diputació de Castelló “.

Carmina Ballester ha explicat que “el partit ha de ser útil primer als nostres afiliats per poder, d’aquesta manera, recuperar les administracions” i ha recordat que “sempre que governa el PP, els va millor als ciutadans” amb una gestió eficaç i propera.

Una gestió que se centra en “no deixar ningú enrere, abaixar impostos i crear oportunitats de futur en una aposta decidida per la llibertat”. Un model de llibertat que per Ballester “encarnen els nostres alcaldes i els nostres portaveus als quals cal oferir lleialtat i eines per poder seguir treballant contra les polítiques d’esquerra”.

L’equip de Ballester considera, a més, que el projecte de la nova PP ha d’estar adaptat “a les necessitats singulars de cada territori” ja que la província de Castelló mereix “arribar al més alt i arribarem tan lluny com ens proposem”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: