L’empresa d’Espaitec CloudAPPi aposta per la formació especialitzada d’API a Llatinoamèrica

L’empresa d’Espaitec CloudAPPi segueix amb la seua ferma aposta per la formació especialitzada en el desenvolupament i integració de programari en les aplicacions (API). De la mà de la Fundació APIAddicts, la major comunitat d’amants de les API en espanyol, realitza novament el seu curs especialitzat sobre API a Llatinoamèrica, concretament a Mèxic, amb l’objectiu de continuar la formació de futurs professionals en la correcta definició d’API, en contemplar la seua definició, seguretat, proves i arquitectura, entre altres matèries.

L’edició de 2022 s’ha realitzat de manera presencial a Ciutat de Mèxic, on els assistents van gaudir de diverses jornades intensives en les quals han adquirit una visió global del govern d’API, conéixer l’API Manager i les pràctiques d’èxit, Open API, autenticació Unit Testing/TDD, estratègies de reporting amb YAML, i disseny Agile. El curs formatiu s’ha realitzat en col·laboració amb l’empresa especialitzada en API Scorc i ha tingut com a principal ponent el primer analista de negoci del BBVAApimarket i CEO de CloudAPPi, Marco Antonio Sanz.

La formació especialitzada en API s’ha impartit durant dotze edicions. Es va iniciar a Espaitec, el Parc Científic i Tecnològic de Castelló, per a continuar a Llatinoamèrica, en països com Colòmbia, el Perú i Mèxic. Els participants s’han certificat com API Owners, el nou rol entre negoci i tecnologia capaç de definir, validar i documentar una API amb els requisits de negoci, sempre al punt de la part més tècnica. A la iniciativa s’han sumat més de 200 API Owners certificats i empreses internacionals com RIMAC, Bancolombia, La Caixa o RecordGo, que han confiat en aquesta formació per a formar als seus equips.

Certificació API Owner

La formació especialitzada en API que ofereix CloudAPPi i la Fundació APIAddicts és un curs pioner i referent dins del sector per a aprendre a gestionar el cicle de vida complet de les API. És impartit per professionals experts i hi poden accedir tant perfils tècnics com business, perquè l’enfocament és perfecte per a introduir-se en els conceptes de l’APIficació. La formació dona accés a la certificació d’una de les professions més demandades, apta per a unes certes licitacions i processos de selecció.

La Fundació APIAddicts organitzarà la seua propera formació a Espanya a partir del mes d’octubre i amb places limitades. La reserva de plaça per al curs pot fer-se ací.

CloudAPPi

CloudAPPi és una companyia innovadora líder en l’àmbit de les plataformes de gestió d’API i la ciberseguretat que ajuda el sector empresarial en la seua transformació digital a través de les API i també emprenedors en la creació de MVP.

La firma va iniciar la seua marxa en 2013 realitzant arquitectures Cloud en AWS, Google Cloud, Azure i IBM, instal·lant el concepte de Devops en tots els seus clients, i desenvolupant aplicacions apificades (Front i Back) amb tecnologies com vue.js, angular, react, node.js i spring i com a partner dels principals API Managers (WSO2 o Axway).

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: