L’empresa Continuum Security vinculada a Espaitec tanca una ronda de finançament de 1,5 milions d’euros

Informació i Foto: http://www.gva.es

Continuum Security, companyia de ciberseguretat especialitzada en el segment de Application Security i líder en l’automatització dels processos de Threat Modeling ha tancat una ronda de finançament de 1,5 milions d’euros que li permetrà emprendre els seus plans de creixement i expansió internacional.

Aquesta ronda ha estat liderada per Swanlaab Venture Factory, gestora hispà-israelià amb oficines a Madrid i Tel Aviv. En l’operació també han participat JME Venture Capital i el grup industrial portuguès Sonae IM.

Continuum Security, fundada i dirigida per Stephen de Vries i Cristina Bentué, va llançar en 2016 IriusRisk, una solució enfocada a client corporatiu, que permet als desenvolupadors i analistes de seguretat reduir i eliminar les vulnerabilitats en el programari des de les primeres fases del desenvolupament de les aplicacions. Gràcies a aquesta ronda de finançament en 2018 presentarà IriusRisk 2.0. D’altra banda, Continuum Security també ha creat BDD-Security, una eina de testeig dinàmic, de codi obert i gratuïta, que ajuda a les empreses a verificar que les aplicacions que creen són segures. BDD-Security és ja un referent en el sector de l’SecDevOps.

Continuum Security, que actualment compta amb un equip de 10 persones i una cartera de grans clients nacionals i internacionals principalment dels sectors financer i tecnològic, reforçarà la seva presència internacional i potenciarà tant la seva estructura comercial com els equips de desenvolupament i de seguretat informàtica. L’empresa amb seu central al Parc Tecnològic Walqa d’Osca porta un any vinculada a Espaitec en la modalitat de virtual, des d’on opera el director de tecnologies de l’empresa Paul Santapau.

Segons Juan Revolta, director d’Inversions de Swanlaab Venture Factory, «Continuum Security és una companyia amb un encaix perfecte en la nostra cartera d’inversió. Està present a l’àrea amb més potencial de creixement en el sector de Application Security, amb grandària i taxes de creixement ja de per si molt elevades, promogut per un equip gestor de primer nivell i amb un producte superior a la seva competència. Pensem que es donen tots els ingredients per aconseguir una operació d’èxit ».

Per Stephen de Vries, CEO i cofundador de Continuum Security, «Aquest finançament permetrà continuar la inversió de l’empresa en R + D i el desenvolupament de noves solucions per seguir posicionant-nos com a líders del sector en el desenvolupament d’eines de ciberseguretat que ajudin les empreses a automatitzar les anàlisis del risc en l’arquitectura de les aplicacions ia gestionar les amenaces al llarg de tot el cicle de desenvolupament del programari », ratifica de Vries.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: