L’Elx CF s’uneix a la primera Bandereta línia de Creu Roja

L’Elx CF s’uneix a la primera Bandereta en línia de Creu Roja. Es tracta d’una iniciativa impulsada per Creu Roja que s’ha vist alterada per les causes derivades de la pandèmia. La tradicional campanya de recollida de donatius es farà en aquesta ocasió a través dels canals digitals, i en lloc de celebrar-només un dia, es prolongarà des d’avui 15 de febrer fins al 31 de març. Es tracta d’un portal específic desenvolupat a l’efecte per Creu Roja i la col·laboració a través de Bizum (01406) de pagament segur per mòbil, seran els mètodes a través dels quals es podrà contribuir als projectes de Creu Roja a favor de les Persones majors a la província d’Alacant.

Sota el lema “Cap Persona Gran sola”, Creu Roja posa en marxa avui a la província d’Alacant (i de forma simultània a la Comunitat Valenciana) la seva primera Bandereta on line, campanya amb la qual trasllada a Internet el seu històric Dia de la Bandereta , per seguir recollint donatius que en aquesta ocasió destinarà als projectes que ve desenvolupant en favor de la Gent Gran. Creu Roja canvia així els seus tradicionals guardioles per cliks. I és que la pandèmia obliga a Creu Roja a innovar per assegurar la continuïtat d’aquest tradicional i important esdeveniment, garantint així les mesures sanitàries i de protecció necessàries per evitar la propagació de l’coronavirus.

Precisament a causa de la crisi sanitària de l’Covid-19, Creu Roja va posar en marxa l’any passat el Pla Creu Roja Respon, la major mobilització de recursos de la seva història per donar suport als col·lectius vulnerables. En aquesta atenció integral que va desenvolupar, el col·lectiu de la gent gran va ser un dels objectius prioritaris d’atenció per a l’organització humanitària, mentre que van ser dels que més van acusar les primeres setmanes de la pandèmia, en molts casos aïllats, amb problemes de mobilitat i sense recursos.

Per poder col·laborar es podrà accedir a el portal https://cercadeti.cruzroja.es/banderitacomunidadvalenciana o fer el donatiu per a Creu Roja Castelló a través de Bizum Castelló (01523); a Creu Roja Alacant a través de Bizum Alacant (01406) o a Creu Roja València per Bizum València (01560).

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: