L’elx CF posa a la venta les entrades per al partit de copa del rei davant el Reial Madrid

L’Elx C.F. posa a la venda les entrades per al partit entre Elx C.F. i Reial Madrid C.F. dels 1/8 de final de la Copa de S.M. el Rei que es disputarà a l’estadi Martínez Valero el dijous 20 de gener a les 19.00 hores.

Per a aquest partit, que no estava contemplat en l’abonament de temporada, tots els espectadors hauran d’adquirir la seva entrada, disposant els abonats d’aquesta campanya d’un preu molt reduït. Els abonats només podran adquirir una entrada per abonament; els abonats tindran reservada la butaca fins a dos dies abans del partit (dimarts 18 de gener a les 19.00 hores). A partir d’aquesta data, s’alliberaran els seients dels abonats que no hagin adquirit la seva entrada i s’habilitaran per a la venda per al públic general.

Els abonats podran adquirir la seva entrada tant de forma presencial a les Taquilles de Fons Sud del Martínez Valero com a ONLINE a http://www.elchecf.es. En la modalitat ONLINE, l’abonat s’ha de registrar si no ho està ja i accedir a la seva àrea d’abonat amb l’usuari i la contrasenya. En aquest apartat, heu de seleccionar l’opció de compra d’entrada i automàticament obtindreu l’entrada a la vostra ubicació actual; per accedir el dia de partit, cal imprimir o descarregar l’entrada, ja que l’accés amb abonament no serà vàlid.

COMPRA LES TEVES ENTRADES ONLINE PUNXANT AQUÍ

Quant al públic general, es podran adquirir entrades a totes les zones tant en la modalitat ONLINE com de forma presencial a les taquilles de Fons Sud.

HORARI DE VENDA (TAQUILLES DE FONS SUD):

Divendres 14 i dissabte 15: de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores.
Diumenge 16: a la conclusió del partit Elx – Vila-real (també a taquilles de Fons Nord).
Dilluns 17, dimarts 18 i dimecres 19: de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores
Dia de partit: des de les 10.00 hores fins a l’inici del matx.

* No s’admeten canvis ni devolucions d’entrades

** El termini per adquirir abonaments de meitat de temporada finalitza un cop comença la venda d’entrades de Copa del Rei.

Així mateix, l’Elx C.F. informa que, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries davant l’evolució de la pandèmia, no es vendran entrades del sector d’Afició Visitant de l’estadi Santiago Bernabéu ni s’organitzarà desplaçament d’aficionats per al partit de lliga que enfrontarà els dos clubs diumenge que ve 23 de gener.

NORMES I RECOMANACIONS

Tots els espectadors que assisteixin al partit hauran de seguir les indicacions del personal del Club i complir les normes del codi de conducta i accés de l’estadi Martínez Valero:

És obligatori per accedir i romandre a l’interior de l’estadi portar posada de manera correcta una màscara homologada.
No es permet l’entrada ni el consum d’aliments.
No es permet fumar a cap de les dependències de l’estadi.
Sí que es permet introduir ampolles d’aigua (fins a 500 ml.).
Per garantir la seguretat i el compliment del protocol a l’entrada, el Club recomana fer un accés escalonat als diferents sectors de l’estadi. Hi ha 3 franges horàries establertes:
Des de 90 minuts fins a 60 minuts abans de l’inici de la trobada a les zones cobertes.
Des de 60 minuts fins a 30 minuts abans de l’inici de la trobada a les zones descobertes.
Des de 30 minuts fins a l’inici de la trobada a les zones d’anell.
La sortida també s’haurà de fer de forma escalonada, de manera que els aficionats que estiguin ubicats més a prop dels vomitoris de sortida sortiran en primer lloc, mentre que la resta ho faran posteriorment.

L’Elx CF agraeix especialment la col·laboració de tots els aficionats i el seu comportament exemplar a les jornades precedents.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: