L’Elx CF i Cableworld han renovat un any més el seu acord de col·laboració

L’Elx CF i Cableworld han renovat un any més el seu acord de col·laboració i sumessin la quarta temporada d’unió, reafirmant i reforçant la gran relació que ambdues entitats mantenen. La companyia de telecomunicacions amb seu al Vinalopó Mitjà i que opera a 12 ciutats de les províncies d’Alacant i Múrcia vol seguir a la banda de l’equip franjiverde i l’Elx vol seguir comptant amb el suport constant i decidit de CableWorld. El President de l’Elx CF, Joaquín Buitrago, al costat de María José Miralles i Chelo Miralles, directores de Cableworld, han rubricat a l’estadi Martínez Valero una nova renovació de l’conveni entre les dues parts.

Cableworld va néixer el 1987 i és una companyia pionera a Espanya en el desplegament de xarxes de fibra òptica i altres tecnologies. Cableworld fibra s’ha consolidat com una companyia referent en la província d’Alacant ia la regió de Múrcia i avui dia està en plena expansió. Disposa de centenars de quilòmetres de fibra òptica, més de 150 localitats amb la tecnologia Wimax, desenes de milers de clients, 250 empleats i quatre serveis de gran acceptació: telefonia mòbil, telefonia fixa, internet d’alta velocitat, televisió amb 180 canals i 7 canals locals de televisió de gran qualitat.

A través de la seva obra social, Cableworld connecta històries de solidaritat i treballa per l’eradicació de l’sexisme. Organitza macrodonaciones de sang i elabora campanyes específiques per a la captació de donants de medul·la òssia, com la jornada Dona Vida que les dues entitats van organitzar a l’estadi Martínez Valero en la temporada 2018-2019. A través de diferents esdeveniments, dóna suport a la investigació de tractaments per al càncer infantil amb nanopartícules. Els seus canals locals promouen la Igualtat de forma activa i són eina social per a la comunitat. Disposa d’un projecte de cooperació internacional a través de l’ONG Abay, alimentant el desenvolupament d’Etiòpia.

Informació i Foto. Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: