L’Elx C.F. i SFIDANTE Inc amplien el seu acord de patrocini

Aquesta temporada l’Elx CF fa un pas més en la seva aliança amb SFIDANTE Inc., companyia que porta confiant al club il·licità des de fa més de tres anys i amb la qual s’enforteix el vincle creat en 2017. Les dues entitats han signat un nou acord de patrocini amb el que la visibilitat de la companyia nipona a l’equipació de l’Elx CF ia l’estadi serà molt més gran i que, al seu torn, potenciarà la visibilitat de el club il·licità al Japó. L’Elx C.F. continua ampliant els seus vincles comercials de cara a la seva expansió internacional. Un d’aquests passos és potenciar la col·laboració amb SFIDANTE Inc., firma japonesa especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions i planificació de serveis per a smartphones, i amb la qual l’Elx manté una estreta vinculació.

“Per a nosaltres és fonamental poder comptar amb un partner com SFIDANTE, han confiat en nosaltres des de fa molts anys i estem convençuts que junts aconseguirem grans coses”, ha afirmat Patricia Rodríguez, directora general d’l’Elx CF. Fruit d’el gran treball desenvolupat entre les dues entitats durant aquests tres últims anys, SFIDANTE Inc. segueix apostant per vincular la seva imatge a la de l’Elx C.F. i, de cara a la temporada que ve, potenciarà encara més la seva col·laboració. La marca japonesa tindrà espai a l’equipació oficial de l’Elx C.F. a la màniga esquerra de la samarreta, així com en diferents ubicacions de l’Martínez Valero. Una unió que des del club franjiverde esperem que segueixi fent-se més fort.

Una porta oberta a el club en terres japoneses

Aquesta aliança suposarà també un pas més en l’estratègia d’expansió de el club il·licità, que té en terres asiàtiques i, en concret, al Japó, un dels seus principals focus de desenvolupament de negoci. “Confiem que la nostra aliança amb SFIDANTE ens ajudi a atraure nous seguidors japonesos, volem donar-nos a conèixer al país i enamorar els fans de el futbol d’aquell costat de el món”, ha explicat Rodríguez. Dins l’estratègia d’internacionalització de el club il·licità al Japó, contemplen a dia d’avui la creació d’escoles esportives amb què poder crear sinergies entre jugadors japonesos i espanyols. Tot amb un doble objectiu, fomentar el futbol al país asiàtic, apostant per joves talents locals i reforçar la pedrera de el club alacantí, un altre dels grans reptes de el club per als propers anys.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: