L’Elx C.F. i la UMH, una aliança consolidada

L’Elx C.F. i la Universitat Miguel Hernández d’Elx formen una aliança consolidada que afronta la seva vuitena temporada d’unió. Una col·laboració que suposa la connexió entre dues de les institucions més importants de la ciutat. Aquest matí el president de l’Elx CF, Joaquín Buitrago, i el Rector de la UMH, Juan José Ruiz, han signat la renovació de l’conveni entre les dues entitats, en un acte que s’ha celebrat a l’edifici de Rectorat i Consell Social de campus il·licità , amb l’assistència de la directora general de l’Elx CF, Patricia Rodríguez i el vicerector d’Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la UMH, Raúl Reina, tots dos encarregats de l’seguiment d’aquest acord, així com el vicerector d’Estudiants i Coordinació de la Universitat, José Juan López Espín.

Mitjançant aquesta renovació, la UMH i l’Elx C.F. es comprometen a col·laborar en el desenvolupament d’actuacions conjuntes en les instal·lacions d’ambdues entitats, amb especial atenció a la promoció i a el suport de la tecnificació de el futbol, ​​el futbol formatiu, el futbol femení, el futbol inclusiu o per a persones amb discapacitat. A través d’aquesta col·laboració, la UMH ha de facilitar a l’equip franjiverde la utilització bonificada d’instal·lacions o serveis. Són objecte de l’conveni l’ús de les instal·lacions esportives de el Centre de Formació Esportiva del Clot de la UMH i el seu entorn, concretament, el seu camp de futbol, ​​el poblat científic i les aules de formació. Per a aquells jugadors allotjats a poblat científic, es facilitarà l’ús d’instal·lacions esportives i serveis de la UMH, encaminats a la conciliació de l’activitat acadèmica i esportiva. El logo de la universitat estarà present a la màniga de l’equipació d’entrenament del primer equip de l’Elx C.F.

“La Universitat i el Club com a institució anem de la mà des de fa molts anys. L’Elx està obert a la universitat perquè pugui realitzar tot tipus de pràctiques i investigació dins de cadascuna de les seves disciplines Es tracta que dos dels pilars fonamentals que marquen la projecció exterior de la nostra ciutat interactuïn per créixer, ajudar-se mútuament i fer-se forts junts “, ha assenyalat el president de l’Elx CF, Joaquín Buitrago. Per la seva banda, el rector de la UMH ha explicat que “és la renovació d’un conveni molt interessant perquè és una col·laboració amb un autèntic emblema de la ciutat, ara a Primera Divisió, i serà molt beneficiós per a la promoció de l’esport per nostres estudiants, perquè planteja nombroses col·laboracions a molts nivells, ja que implica un seguit d’accions conjuntes que va a potenciar l’esport i més amb una visió inclusiva “.

Així mateix, ambdues entitats col·laboraran en aquelles activitats formatives d’interès per a l’estudiantat de la UMH en relació amb el futbol de formació i rendiment, concretament la tecnificació esportiva, el futbol formatiu, femení, inclusiu i per a persones amb discapacitat. Específicament, es possibilitarà el desenvolupament de pràctiques acadèmiques externes per part d’estudiants de la UMH en l’Elx C.F., a través del corresponent conveni de cooperació educativa. Els principals àmbits de col·laboració seran la preparació física (Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport o Màster Universitari en Rendiment Esportiu i Salut), psicologia (Grau en Psicologia), fisioteràpia (Grau en Fisioteràpia), la comunicació (Grau en Comunicació audiovisual i Màster d’Innovació en Periodisme) i la gestió esportiva (Grau en Administració i Direcció d’Empreses).

També es realitzaran accions conjuntes en matèria de promoció de el futbol en l’entorn universitari i esportiu, mitjançant el desenvolupament d’accions concretes relacionades amb la difusió de valors associats a la cultura de l’esforç, la inclusió, la sostenibilitat, el joc net i l’esport femení . A més, s’inclourà el lema #TalentoEnMovimiento en totes les accions conjuntes realitzades de mutu acord amb la UMH. De forma paral·lela, l’Elx C.F. col·laborarà amb el Vicerectorat d’Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la UMH, a través de l’Oficina de Campus Saludables i Esports; així com amb la Facultat de Ciències Sociosanitàries en relació a l’Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i el Màster Universitari en Rendiment Esportiu i Salut. A més s’establirà la col·laboració amb el Centre d’Investigació de l’Esport de la UMH per al disseny d’accions formatives i de caràcter científic en relació a l’esport de el futbol.

Aquest conveni persegueix, a més, alinear-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, concretament envers els objectius # 3 de Salut i Benestar, # 5 Igualtat de Gènere, # 10 Reducció de les Desigualtats i # 17 de aliances per Aconseguir els Objectius.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: