L’Elx C.F. i la UMH reforcen la seva aliança

L’Elx C.F. i la UMH reforcen la seva aliança. Una unió existent des de fa una dècada i que es consolida any rere any entre dues de les entitats més importants i rellevants de la ciutat i de la província. El President de l’Elx C.F., Joaquín Buitrago, i el rector de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, Juan José Ruiz, han renovat el conveni de col·laboració existent entre les dues institucions a l’Aula Plaça de Baix de la UMH. Mitjançant aquesta renovació, la Universitat i l’Elx C.F. continuen amb la col·laboració en el desenvolupament d’actuacions conjuntes a les instal·lacions de les dues entitats, amb especial atenció a la promoció i al suport de la tecnificació del futbol, ​​el futbol formatiu, el futbol femení i el futbol inclusiu. A més, el logotip de la UMH lluirà als pantalons d’entrenament tant del primer equip com del filial.

A la signatura del conveni també hi han assistit, el vicerector d’Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la UMH, Raúl Reina Vaillo, el vicerector d’Estudiants i Coordinació, Juan José López Espín, i el director de la Càtedra institucional Pedro Ibarra de la UMH, Miguel Ors. Una de les novetats de l’acord és la celebració, amb motiu del 25 i el 100è aniversari de la UMH i l’Elx C.F., respectivament, i en col·laboració amb la Càtedra Pedro Ibarra, una exposició sobre els 100 anys d’història del club il·licità. Està previst que aquesta mostra s’exhibeixi a la via pública per al gaudi de tota la societat il·licitana i visitants.

“Seguir comptant amb la col·laboració de la universitat de la nostra ciutat des de fa més d’una dècada és un motiu de satisfacció. És una col·laboració fonamental, ens aporta moltíssim, i nosaltres també intentem aportar-lo en tot allò que puguem donar-li. És un suport mutu fonamental . Comptem amb ells per a tot el Centenari i estem molt agraïts a tots els departaments que col·laboren en aquest conveni”, ha assenyalat Joaquín Buitrago. Per la seva banda, el rector de la UMH ha expressat que “és un plaer i una obligació per a la UMH realitzar aquesta col·laboració. És a molts nivells i molt intensa, hi participen diferents departaments i crec que és una col·laboració imprescindible que esperem que es mantingui sempre en el temps”.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: