L’autoritat Portuaria de Castelló posa en marxa la tercera edició dels premis Faro

Informació i Foto: http://www.portcastello.com

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha convocat la III edició dels Premis Far PortCastelló. L’Autoritat Portuària va impulsar aquests premis el 2016, coincidint amb la commemoració dels 114 anys de la creació del port i en base al que disposa el Reglament de Distincions Honorífiques.
Una iniciativa que té com a fins reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló, contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits relacionats amb el recinte portuari i reconèixer els mèrits del treball realitzat.
Els Premos Far PortCastelló s’estableixen set categories: Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental i Compromís Social. Les bases per a participar en aquestes distincions estan exposades al portal http://www.portcastello.com. El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el proper 29 de desembre.
Posteriorment els jurats valoraran cadascuna d’elles i d’elevar al Consell d’Administració la seva proposta. El jurat està conformat per persones procedents del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària, la Comunitat Portuària, el govern valencià, l’Ajuntament de Castelló, així com representants dels sectors empresarial, econòmic, sindical, social i dels mitjans de comunicació de la província de Castelló.
El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que per a la III edició “es mantindrà la composició del jurat, que de nou serà paritari i amb majoria de persones externes a l’Autoritat Portuària”. El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper mes d’abril.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: