L’Autoritat del Transport Metropolità de València treu a licitació la renovació de les parades d’autobús de l’àrea metropolitana

L’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), organisme adscrit a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha tret a licitació el contracte per renovar les parades de transport públic interurbà d’autobús de l’àrea metropolitana.

El pressupost base de licitació puja a més de 15,4 milions d’euros, dels quals 8,8 milions d’euros corresponents al subministrament estaran finançats pel Mecanisme per a la Recuperació i la Resiliència (MRR).

Els objectius d’aquesta iniciativa, ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “són dotar la xarxa de parades de Metrobús d’una imatge homogènia i integrada, millorar la qualitat de la informació estàtica i proporcionar als usuaris i usuàries informació sobre el temps estimat de pas per parada”.

En aquest sentit, Arcadi España ha afegit que “per aconseguir una mobilitat més sostenible i menys contaminant hem de facilitar l´ús del transport públic, fer-ho no només més eficaç i eficient sinó també senzill, accessible i còmode”.

Amb aquesta iniciativa, ha continuat el conseller, “la xarxa d’autobusos de Metrobús millorarà els punts de parada, de manera que els usuaris i usuàries tindran informació en temps real dels horaris dels autobusos, a més, es renovarà el mobiliari per a les esperes siguin més confortables”. En definitiva, “en incrementar la qualitat del transport metropolità es facilita i millora el dia a dia dels nostres ciutadans i ciutadanes”, ha destacat.

L’empresa adjudicatària haurà de fabricar, instal·lar i mantenir durant cinc anys un mínim de 345 noves marquesines amb pantalla d’informació dinàmica, 292 tòtems amb pantalla d’informació dinàmica, 245 tòtems sense pantalla d’informació dinàmica i 112 pantalles d’informació dinàmica a col·locar a marquesines ja existents, les ubicacions dels quals han estat consensuat amb els ajuntaments afectats

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: