L’Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de l’UJI distingeix amb diversos premis a 12 estudiants

L’Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I de Castelló ha lliurat els seus premis al Talent així com els premis als millors treballs final de grau (TFG) i màster (TFM) de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), i el I Premi en Enginyeria de la Branca Industrial. A més, s’ha presentat l’acord entre l’Aula i l’associació UJI Motorsport per a la creació de l’UFS Academy by Aula Fundació Torrecid.

L’acte ha comptat amb la presència de la vicerectora d’Estudiantat i Vida Saludable, Mamen Pastor; el responsable de Selecció del Departament de Recursos Humans de Torrecid, Javier Gasch, i el director de l’Aula Fundació Torrecid de l’UJI, Víctor Roda.

Els premis al Talent de la Fundació Torrecid, amb els que es premia els bons expedients i es facilita l’accés de l’estudiantat als màsters oficials de la Universitat Jaume I per al curs 2021-2022, s’han atorgat a Alexandre Faus Redon, del Màster Universitari en Enginyeria Industrial; Andrea Parreño García, del Grau en Enginyeria Química; Eva Faus Redón, del Grau en Finances i Comptabilitat; Inés Garcelán Ayora, del Doble grau en Dret i Administració d’Empreses; Natalia Julia Arbeloa Fortunato, del Màster Universitari en Enginyeria Industrial; Pau Giménez Prades, del Màster Universitari en Enginyeria Industrial, i Raúl Blasco Valdazo, del Màster Universitari en Enginyeria Industrial.

A continuació, s’han lliurat els premis al millor TFM i TFG de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l’UJI que tenen com a finalitat promoure entre l’estudiantat l’interès pel desenvolupament i la innovació en els treballs de final de grau i màster en els graus i màsters universitaris que es cursen en aquest centre. En aquesta ocasió, s’ha guardonat a Rafael Fabregat Albert, del Màster en Enginyeria Industrial (millor TFM) i Adrián Fernández Moreno, del Grau en Enginyeria Mecànica (millor TFG).

Per últim, s’ha lliurat el guardó de la prova grupal del I Premi en Enginyeria de la branca Industrial al grup format per Lluís Durà Navarro i Jordi Feliu Badenes, alumnes del centre IES Serra d’Espadà (Onda), i Joan Ferrando Martín, del centre Ágora Lledó International School (Castelló). Aquest premi te com a finalitat apropar la realitat dels estudis i la professió d’aquesta disciplina a l’alumnat de Batxillerat de Ciències i Tecnologia de centres educatius.

Informació i Foto. UJI

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: