L’Aula de Teatre Clàssic de la UA estrena demà “Fuenteovejuna 2040”

El Paranimf de la Universitat d’Alacant acollirà demà dimarts 1 de juny, a les 19 hores, l’estrena de “Fuenteovejunta 2040”, a càrrec de l’Aula de Teatre Clàssic de la UA. Basada en una de les millors obres de Lope de Vega, aquesta representació, amb les entrades ja esgotades, posarà sobre les taules una versió lliure de creació col·lectiva dirigida per Xiomara Wanden-Berghe.

La directora de l’Aula afirma que “Ens recolzem en la versió que Juan Mayorga va escriure amb mestria per a La Jove Companyia, afegint escenes en prosa escrites pels mateixos alumnes que milloren la comprensió de l’obra. Disposa d’unes sorprenents interpretacions i inclou música en directe ”

Fuenteovejuna 2040 és honor, és el poder de el personatge col·lectiu davant d’una injustícia concreta. Ens parla de la primera dona, la protagonista Laurencia, que en el Segle d’Or es va rebel·lar davant els abusos de l’Comendador, afegeix Xiomara Wanden-Berghe.

Els alumnes de l’Aula de Teatre de la UA ens transporten a un món, any 2040, on la terra es troba inundada i Fuenteovejuna torna a suceder.¿Qué diran els mitjans de comunicació sobre aquesta situació ?.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: