L’Aula Dávalos-Fletcher de l’UJI aposta per la cultura, la ciència i les disciplines artístiques

La Comissió Mixta de Seguiment de l’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura de la Universitat Jaume I ha aprovat el programa d’activitats per al 2021 i ha presentat la memòria de l’any passat. A la reunió han participat Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, i José Vicente Ramón Moreno, gerent de la Fundació.

En 2020, l’Aula ha col·laborat en activitats culturals de l’àmbit musical amb les iniciatives que ha realitzat l’Espai de Jazz, que enguany han estat adaptades al format en línia a causa de la COVID-19. Concretament, tant l’Orfeó de l’UJI com la Big Band UJI han realitzat un vídeo de final de curs. A més, la Big Band ha oferit un concert de nadal al Paranimf, la recaptació del qual ha estat destinada a fins solidaris.

Pel que fa a l’àmbit fotogràfic, l’Aula ha col·laborat en l’Imaginària Photography Festival, una cita dedicada a la imatge fixa i la fotografia en les seues diferents vessants que té lloc tant a la ciutat de Castelló com en diversos municipis de la província.

Finalment, en l’àmbit acadèmic i científic, ha donat suport a les olimpíades acadèmiques de l’UJI, el videoblog Ciència UJI TV, els vídeos desenvolupats per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) i el butlletí Ciència UJI.

En 2021, l’Aula té previst continuar la seua aposta per la formació musical, la fotografia i la difusió de la cultura i la ciència, dins de les possibilitats que permeta la situació sanitària.

L’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura va nàixer en 2014 i té com a objectius generals el foment de la docència, la recerca, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de la cultura, les arts i les ciències.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: