L’associació cinematogràfica juvenil La simulación ha començat aquesta setmana una campanya de crowdfunding

L’associació cinematogràfica juvenil La simulació ha començat aquesta setmana una campanya de crowdfunding per engegar Genkoa, una plataforma de contacte per a artistes a nivell local. Ho fa després d’haver dedicat els mesos d’agost i setembre a l’ArtLab, una activitat on ajudaven joves a posar en marxa els seus projectes creatius.

Genkoa és un projecte que pretén engegar una pàgina web de contactes perquè els joves artistes de la província de Castelló puguin conèixer més persones dins del seu sector i col·laborar entre ells en qualsevol disciplina artística. La idea principal per a aquesta plataforma és que els joves puguin contactar amb persones que vulguin participar als seus projectes. A més, també defensen que l’experiència sigui profitosa per a les dues parts i el benefici sigui sempre mutu, bé perquè dóna l’oportunitat de crear un portfoli o per adquirir experiència en un sector tan complicat d’accedir com el cultural.

Amb la campanya de crowdfunding l’associació vol adquirir els fons necessaris per posar en marxa el web, que implica les despeses del domini, del disseny del web i el manteniment. Amb cada aportació, els col·laboradors obtindran una recompensa, des d’un pòster o totebag per a les aportacions individuals, fins a publicitat per a les empreses que aportin 200 o 400 euros.

La Simulació és una associació juvenil enfocada sobretot a l’àmbit audiovisual i cinematogràfic. Amb aquesta proposta, vol aconseguir el seu principal objectiu, que és recolzar els joves amb inquietuds artístiques i culturals i, sobretot, impulsar que es desenvolupin dins de la província de Castelló per enriquir l’oferta cultural de la ciutat. Una part important de la seva proposta és convocar cursos gratuïts de diferents modalitats per als que necessitin formació extra.

La informació per participar a la campanya es publicarà a través de les xarxes socials de l’associació. També s’hi pot accedir directament des d’aquest enllaç.

ArtLab, un espai de suport mutu

Durant els mesos d’agost i setembre, La Simulació ha engegat l’ArtLab, una activitat en què els joves es reunien setmanalment durant aproximadament dues hores. Es tracta de sessions de suport mutu, en què existien sinergies entre projectes i els participants s’oferien l’ajuda necessària. Les propostes incloïen diverses disciplines artístiques com ara collage, curtmetratge, música, videoclips, il·lustració, etc. Els projectes seguiran endavant després d’estiu, i el grup de suport estarà actiu per als que necessitin orientació per tirar-los endavant.

Durant l’agost, l’Artlab es va celebrar a l’espai Ales de Paper. A partir del setembre, es porta a terme al Menador, des de les 17.00 fins a les 19.00 cada divendres. Les inscripcions continuen obertes a través de l’Instagram de l’associació per a qui vulgui unir-se a l’activitat.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d