L’assessoria energètica Castelec amb el Tau Castelló

L’assessoria energètica Castelec patrocina aquesta temporada “el jugador amb més energia” de cadascun dels partits que el TAU Castelló està jugant aquesta temporada. El gerent de la firma castellonenca Serafín Pérez va rebre a les oficines de Castelec Luis García, president del club i els jugadors Eric Stutz i Boyd Van der Vuurst, que van lliurar oficialment els carnets al nou col·laborador del club taulell.

Per a Serafín Pérez, “la gestió empresarial actual no s’entén sense la creació de sinergies amb altres empreses o entitats. En aquest cas per a nosaltres és important anar de la mà del TAU Castelló, una entitat que està fent molt pel bàsquet de la província i que porta el nom de Castelló amb orgull per tota Espanya”.

Per la seva banda Luis García se sentia molt satisfet de seguir sumant força empresarial al projecte, “és importantíssim que el projecte TAU Castelló segueixi sumant empreses que col·laborin. Estem encantats que Castelec s’hagi volgut adherir al nostre Club d’Empreses. És una empresa important al món de l’assessoria energètica amb més de 2000 clients i això en diu molt”.

Castelec és una assessoria energètica l’activitat de la qual se centra en la vigilància i l’assessorament del consum d’energia elèctrica tant a empreses com a particulars, per tal que els costos energètics siguin els menors possibles per als seus clients. Ho fan amb un tracte directe i molt personalitzat, adequant les contractacions de les comercialitzadores a les necessitats reals de cada client. A més, instal·len un novedoss equip de telemesura que monitoritza diferents aspectes del comportament del consum elèctric a les empreses a temps real, cosa que permet avançar-se i controlar pujades i baixades de tensió, excessos de consum, energia reactiva i molts altres factors que finalment es veuen reflectits al cost mensual de l’electricitat.

Informació i Foto: Tau Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: