L’alumnat de Mecatrònica i Videojocs de Florida Universitària participa avui al Campionat CV Skills

Florida Universitària està present avui a l’edició d’el Campionat Autonòmic d’Habilitats de Formació Professional (CV SKILLS) amb dos equips de Mecatrònica i una alumna de l’àmbit de Videojocs, com estava previst. La participació en aquesta competició autonòmica es va posposar a aquest curs després de la suspensió temporal per motius Covid. Aquests campionats s’organitzen a nivell autonòmic, per a seleccionar a el millor alumnat de diferents especialitats de Formació Professional.

Els objectius principals d’aquest campionat són: promocionar els estudis de Formació Professional, estimular i motivar l’alumnat, millorant així la qualitat de la Formació Professional, reconèixer la tasca de l’professorat de Formació Professional, així com crear un punt de trobada entre professionals, professorat i alumnat (futurs i futures professionals), fomentant així bones relacions entre ells.

Pel Grup 1 de Mecatrònica de Florida Universitària participa el tutor Alfred Peyró i els alumnes Juan Olmos i Abel Sanmartín. I pel Grup 2 participa el tutor Salvador Matoses amb els alumnes Ismael González i Jorge De la Vall. “Es tracta d’una gran oportunitat per a l’alumnat de gaudir d’un magnífic partit de Formació Professional que recordaran sempre”, comenta el professor de Mecatrònica de Florida Universitària, Salvador Matoses.

Els equips de Mecatrònica han començat el repte a les 16 hores a l’IES Cabanilles, d’Alacant, on se celebrarà la competició al llarg de tota aquesta setmana.

En l’àmbit de videojocs participa l’alumna d’Animació 3D i Jocs, Saray Leal, que assisteix amb el coach i professor de Florida Universitària, José Manuel Guevara. L’alumna participarà durant tres dies en aquesta competició, que se celebra a Paterna des d’avui a les 15,30 hores a l’IES Henri Matisse, on realitzarà totes les fases de producció de l’videojoc: concepte, modelatge i texturitzat, implementació en motor i il·luminació .

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: