L’alumnat de Mecatrònica i Videojocs de Florida Universitària aconsegueixen la segona posició al Campionat CV Skills

Florida Universitària va aconseguir la segona posició amb el seu alumnat participant al Campionat Autonòmic d’Habilitats de Formació Professional (CV SKILLS). Els guanyadors del segon premi del Campionat CV Skills van ser el Grup 1 de Mecatrònica de Florida Universitària, format per Juan Olmos i Abel Sanmartín, tutoritzats pel professor Alfred Peyró, i l’alumna d’Animació 3D i Jocs, Saray Leal, que va assistir-hi coach i professor de Florida Universitària, José Manuel Guevara.

Els dos grups participants de Mecatrònica i l’alumna de l’àmbit de Videojocs de Florida Universitària van passar una setmana de competició molt intensa en què van aprendre els uns dels altres, van viure una experiència molt enriquidora en què la nota predominant van ser els nervis que es van poder aplacar gràcies a l’esportivitat i la companyonia dels i les participants.

La participació en aquesta competició autonòmica es va postposar al present curs després de la suspensió temporal per motius Covid. Aquests campionats s’organitzen a nivell autonòmic per seleccionar el millor alumnat de diferents especialitats de Formació Professional.

“La competició ha estat molt intensa. El Cicle Formatiu de Mecatrònica Industrial de Florida Universitària ha competit per primera vegada deixant el llistó molt alt gràcies als seus alumnes Jorge del Valle, Ismael González, Abel Sanmartín i Juan Olmos”, comenta el professor de Mecatrònica de Florida Universitària, Salvador Matoses.

El professor de Mecatrònica de Florida Universitària destacava que l’alumnat ha gaudit aprenent a ritmes inimaginables demostrant veritable talent i adaptabilitat als reptes. I per a nosaltres, els vostres tutors, l’alumnat ha demostrat ser OR de 24 quirats en aquestes CV Skills. Agraïm a la Generalitat i als seus tècnics la promoció de la FP que han aconseguit als centres de tota la Comunitat Valenciana”.

Els equips de Mecatrònica van resoldre el repte a l’IES Cabanilles, d’Alacant, on es va fer la competició al llarg de tota la setmana.

A l’àmbit de videojocs la competició es va celebrar a l’IES Henri Matisse, de Paterna, i va durar tres dies. L’alumna va fer totes les fases de producció del videojoc: concepte, modelatge i texturitzat, implementació en motor i il·luminació.

“La participació de Florida Uni al campionat CV Skills es pot resumir com una experiència molt gratificant. Saray va tenir l’oportunitat de conèixer participants d’altres centres, entre ells compartir diferents tècniques que usen a l’hora de crear art 3D”, explica José Manuel Guevara.

A la mateixa competició va tenir l’oportunitat de veure com era treballar sobre pressió i sortint de la seva zona de confort. “En general considero que aquestes experiències fan que els alumnes creixin com a professionals mantenint-se en un ambient molt positiu. No teníem la sensació que estiguessin competint, simplement fent-ho tan bé com fos possible. Al meu entendre com a professor crec que Saray va fer un treball fantàstic, va saber com adaptar-se a la situació mantenint el seu estil artístic i fent una peça que no només li va servir per ser segona sinó per continuar fent créixer el seu portfoli”, comenta el coach de videojocs.

Els objectius principals del campionat CV Skills eren: promocionar els estudis de Formació Professional, estimular i motivar l’alumnat, millorant així la qualitat de la Formació Professional, reconèixer la tasca del professorat de Formació Professional, així com crear un punt de trobada entre professionals, professorat i alumnat (futurs i futures professionals), fomentant així bones relacions entre ells.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: