L’altra crònica albinegra per Iván Muñoz “Un CD Castellón impotent perd el derbi de la província”

Aquest diumenge va tenir lloc a l’estadi Castalia, el famós derbi de la província de la Plana, el qual va enfrontar als conjunts de Castelló i Vila-real B. El partit es ho acabo portant el conjunt “groguet” amb un 1-2 al marcador final.

El conjunt groc va tenir el control i poder de la pilota durant tot el partit, fent així que el Castelló, un cop més semblés estar jugant de visitant, sent un equip tímid i sense gran agressivitat. I això malgrat estar jugant davant de més de 13.000 albinegros dels quals van estar animant al seu equip durant tots els 90 minuts del partit.

Així va ser, que el conjunt de Vila-real es va avançar al marcador, provocant això, una petita i tímida reacció de l’equip local, per intentar així igualar la contesa. El partit va continuar amb el poder tècnic i físic del conjunt visitant, atacant per les bandes i el centre del camp, realitzant també grans jugades individuals per part dels seus jugadors més ofensius. Mentre que el Castelló es defensava com podia, i intentava fer mal a força de centres, ja que el centre del camp estava format per un mur de color groc, provocant això la quasi inexistent participació dels davanters titulars Cubillas i Cesar Diaz.

Finalment i davant tot pronòstic, el Castelló va igualar la contesa amb un gol de penal. El partit continu sent dominat pel conjunt groguet, però el Castelló tirava de casta i l’afició empenyia amb més força que mai, arribant així a crear perill en algunes ocasions a força de centres, aprofitant també la superioritat numèrica de l’equip albinegre, el qual van arribar a ser dos jugadors més en el camp a causa de les dues expulsions de jugadors “groguets”, arribant fins i tot a ser 3 més ja que el porter rival també va ser expulsat en els minuts finals.

De tota manera, fins i tot amb tots els factors a favor, i l’empenta de la grada la qual corejava càntics de suport i encoratjava al seu equip de forma increïble, demostrant així ser unes de les inflades més grans i fidels del futbol espanyol i europeu, l’equip albinegre no solament no va ser capaç de marcar el segon gol i fer-se amb la victòria, sinó que a causa d’un error defensiu en els minuts finals, l’equip de la capital de la Plana va regalar al conjunt “groguet” el seu segon gol, el qual col·locava en el marcador el definitiu 1-2, i donava els 3 punts del derbi al conjunt de Vila-real.

Així doncs, el Castelló va perdre la seva invencibilitat, i encara pitjor, perdia el derbi en el seu propi camp, en el seu propi i gran temple anomenat Castalia. Però encara hi ha esperança d’última hora, ja que el conjunt albinegre ha denunciat una suposada alineació indeguda del conjunt “groguet”, així doncs hem d’esperar a la resolució del problema per veure com es resol aquest assumpte.

El que si és cert, és que el Castelló d’una manera o altra, encara que li puguin donar la victòria del partit en els despatxos causa de la suposada irregularitat, el partit es va perdre a casa d’una manera vergonyosa, amb 2 jugadors més de camp i amb tota 1 afició deixant-se la gola per uns colors i un sentiment indescriptible, acordant també com no del gran encarregat de material del CD.Castellón; Eliseo Ramos, llegenda i institució del club durant 50 anys.
Així que tant l’afició com el gran Eliseo, ens mereixem alguna cosa millor, ens mereixem alguna cosa que aquest a l’altura del nostre sacrifici i fidelitat, i estem segurs que aquest conjunt de jugadors que defensen actualment els nostres colors, acabaran deixant-se la pell al camp cada partit, i segur que així, els resultats positius arribaran pel bé d’ells i de nosaltres.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Este domingo tuvo lugar en el estadio Castalia, el famoso derbi de la provincia de la Plana, el cual enfrentó a los conjuntos de Castellón y Villarreal B. El partido se lo acabo llevando el conjunto “groguet” con un 1-2 en el marcador final.

El conjunto amarillo tuvo el control y poder del balón durante todo el partido, haciendo así que el Castellón, una vez más pareciera estar jugando de visitante, siendo un equipo tímido y sin gran agresividad. Y esto a pesar de estar jugando ante más de 13.000 albinegros los cuales estuvieron animando a su equipo durante todos los 90 minutos del encuentro.

Así fue, que el conjunto de Villarreal se adelantó en el marcador, provocando esto, una pequeña y tímida reacción del equipo Local, para intentar así igualar la contienda. El partido continúo con el poderío técnico y físico del conjunto visitante, atacando por las bandas y el centro del campo, realizando también grandes jugadas individuales por parte de sus jugadores más ofensivos. Mientras que el Castellón se defendía como podía, e intentaba hacer daño a base de centros, ya que el centro del campo estaba formado por un muro de color amarillo, provocando esto la casi inexistente participación de los delanteros titulares Cubillas y Cesar Diaz.

Finalmente y ante todo pronóstico, el Castellón igualó la contienda con un gol de penalti. El partido continuo siendo dominado por el conjunto groguet, pero el Castellón tiraba de casta y la afición empujaba con más fuerza que nunca, llegando así a crear peligro en algunas ocasiones a base de centros, aprovechando también la superioridad numérica del equipo albinegro, el cual llegaron a ser dos jugadores más en el campo debido a las dos expulsiones de jugadores “groguets”, llegando incluso a ser 3 más ya que el portero rival también fue expulsado en los minutos finales.

De todas maneras, aun con todos los factores a favor, y el empuje de la grada la cual coreaba cánticos de apoyo y alentaba a su equipo de forma increíble, demostrando así ser unas de las hinchadas más grandes y fieles del fútbol español y europeo, el equipo albinegro no solo no fue capaz de marcar el segundo gol y hacerse con la victoria, sino que debido a un error defensivo en los minutos finales, el equipo de la capital de la Plana regaló al conjunto “groguet” su segundo gol, el cual colocaba en el marcador el definitivo 1-2, y daba los 3 puntos del derbi al conjunto de Villarreal.

Así pues, el Castellón perdió su invencibilidad, y aún peor, perdía el derbi en su propio campo, en su propio y gran templo llamado Castalia. Pero aun hay esperanza de última hora, ya que el conjunto albinegro ha denunciado una supuesta alineación indebida del conjunto “groguet”, así pues debemos esperar a la resolución del problema para ver como se zanja este asunto.

Lo que si es cierto, es que el Castellón de una manera u otra, aunque le puedan dar la victoria del partido en los despachos debido a la supuesta irregularidad, el partido se perdió en casa de una manera vergonzosa, con 2 jugadores más de campo y con toda un afición dejándose la garganta por unos colores y un sentimiento indescriptible, acordándose también como no del gran utillero del CD.Castellón; Eliseo Ramos, leyenda e institución del club durante 50 años.
Así que tanto la afición como el gran Eliseo, nos merecemos algo mejor, nos merecemos algo que este a la altura de nuestro sacrificio y fidelidad, y estamos seguros que este conjunto de jugadores que defienden actualmente nuestros colores, acabarán dejándose la piel en el campo cada partido, y seguro que así, los resultados positivos llegarán para el bien de ellos y de nosotros.

 

 

 

 

Crónica de: Iván Muñoz

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: