L’Alqueria del Basket torna a obrir les seues portes de manera segura

Els aficionats poden tornar a gaudir del seu esport favorit a la casa del bàsquet europeu de formació. L’Alqueria del Basket obrirà les seues portes de nou a la gent, sempre respectant les restriccions imposades per les autoritats sanitàries competents, i apostant per les màximes mesures de seguretat per a garantir la salut de tots els seus esportistes.

D’esta manera, i per als pròxims esdeveniments del calendari que s’acolliran en la instal·lació, es tornarà a permetre un cert aforament en la graderia, sempre respectant les mesures de seguretat, usant màscara i adaptant l’aforament a les limitacions vigents i a les característiques de cadascuna de les cites.

Un pas més a l’hora d’activar el nostre esport, sempre de manera segura, perquè es puga tornar a gaudir des de dins de l’avanç i desenvolupament dels equips de formació, així com dels diferents tornejos i esdeveniments que s’acullen en les pròximes setmanes.

El Club comunicarà qualsevol modificació que s’haja de dur a terme seguint els protocols sanitaris i el protocol intern de l’entitat, així com els detalls per a accedir a cadascun dels esdeveniments que tinguen lloc.

Informació i Foto: Alqueria del Basket

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: