L’Alcúdia de Crespins ofereix el Servei Gratuït d’Intermediació Hipotecària i Mediació Familiar

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins disposa d’un servei gratuït d’Intermediació Hipotecària i Mediació Familiar i Veïnal gràcies al conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d’Advocats de València. El que es pretén amb aquest acord és que les persones puguen resoldre els seus conflictes de forma pacífica i satisfactòria a través del diàleg i ajudats per un mediador per així evitar recórrer a la via judicial.
En aquest sentit, i pel que fa al Servei d’Intermediació Hipotecària s’atendrà de manera gratuïta a totes aquelles veïnes i veïns del poble que tinguen problemes amb el pagament de la seua hipoteca, per tal que es puguen plantejar solucions satisfactòries per a les dues parts. El servei ja en funcionament es presta dimecres en plaça Trinitat 8 a Xàtiva, seu del Col·legi d’Advocats a la comarca de la Costera, de 10 a 14 hores amb cita prèvia al telèfon 962273078.

Per altra banda, i pel que respecta al Servei de Mediació Familiar i Veïnal el que s’intenta és resoldre qüestions referents a divorcis, separacions, compliment de pensions amb els fills, així com altres conflictes o discrepàncies que sorgisquen en l’àmbit de les relacions familiars. A propòsit de la mediació veïnal el que busca es resoldre conflictes entre habitants per qüestions de sorolls, olors, aigües, animals, etc. sense haver de judicialitzar-ho. Aquest servei es presta divendres en plaça Trinitat 8 a Xàtiva, seu del Col·legi d’Advocat a la comarca de la Costera, de 10 a 14 hores amb cita prèvia al telèfon 962273078.

Finalment, per a la regidoria de Serveis Socials, Inma Penadés, es tracta d’una nova cobertura social que amplia les que ja presta l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i ha agraït a la Diputació i a l’ICAV “aquest compromís en la millora de la qualitat de vida de les persones, ja que no sols intenta intervenir i buscar solucions al conflicte sinó perquè a més estalvia diners als implicats i evita col·lapsar els jutjats amb conflictes que es poden resoldre de manera pacífica”.

Informació i Foto: Ajuntament de l’Alcudia de Crespins

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: