L’Alcúdia de Crespins incorpora a la flota de vehicles un tot terreny per a ús de serveis municipals

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha incorporat a la seua flota de vehicles un tot terreny per a ús de serveis municipals cedit pel Consorci Provincial de Bombers de València i per a l’ús del personal municipal.

El vehicle, que millora enormement les condicions de treball del personal municipal, ha estat adquirit a cost zero per part de l’Ajuntament, el qual evita que els funcionaris hagen de desplaçar-se a l’extraradi de la població a realitzar notificacions, citacions o col·laborar amb altres organismes oficials.

Aquesta falta de recursos econòmics per part de l’administració local i la falta de personal per a atendre diversos serveis municipals, comporten el fet que des del mateix consistori es porten a cap diferents gestions per a suplir aquestes mancances.
Per això, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana es va cursar la corresponent sol·licitud al Consorci Provincial de Bombers de València, el qual va cedir un tot terreny de la marca Nissan, model Terrano II, a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins.
A aquest vehicle se l’incorporarà una gàbia de transport d’animals en la seua part exterior posterior, per a facilitar la custòdia d’un o diversos animals que es troben solts o abandonats en la via pública, fins que siguen atesos i recollits pels seus titulars o per membres de l’Associació en Defensa Animal- ADA.

L’alcalde de la localitat i regidor de Seguretat, Pepe Garrigós, ha remarcat que “s’està fent un gran esforç per part de la corporació per a poder dotar de mitjans materials adequats a les diferents àrees de l’Ajuntament, però sempre tenint en compte les restriccions econòmiques que suporten des de fa anys”. A més, com ha explicat “s’aconsegueixen atendre diferents tipus de requeriments tant municipals com d’altres organismes”.

Finalment, Garrigós ha volgut traslladar que “durant el que queda de legislatura, continuarem apostant per la modernització i dotació de mitjans materials útils als diferents serveis municipals, sempre amb l’objectiu d’oferir als veïns un servei públic digne i de qualitat”.

Informació i Foto: Ajuntametn de l’Alcudia de Crespins

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: