L’Alcora comptarà amb un cadafal adaptat gràcies a la proposta del Partit Popular

El Ple de l’Ajuntament de l’Alcora, que va celebrar aquest dilluns la sessió ordinària corresponent al mes de juliol, va aprovar la moció del Partit Popular per crear un cadafal adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La proposta, que va comptar amb el suport unànime de totes les forces polítiques, “pretén avançar cap a una societat plenament igualitària i inclusiva i que totes les persones que vagin en cadira de rodes o tinguin dificultats de mobilitat puguin gaudir plenament dels espectacles taurins”, tal com va defensar la regidora popular Patricia Gil.

Durant la seva intervenció, Gil va afirmar que “plantegem l’adquisició d’un nou cadafal correctament habilitat per a aquest col·lectiu o, si no n’hi ha, dotar l’actual cadafal municipal de tots els elements d’accessibilitat necessaris”. A més, Gil va assenyalar que “aquesta estructura s’hauria d’instal·lar a qualsevol festeig taurí que es dugui a terme a l’Alcora, ja sigui a les Festes del Crist, a les pedanies, als actes programats durant la Pasqua oa les festes dels barris”.

Finalment, Gil va destacar que “aquesta mesura redundarà en un benefici per a tota la societat alcorina, ja que els problemes de mobilitat poden afectar qualsevol persona al llarg de la seva vida”. Des del PP esperen que des de l’Ajuntament treballi en aquest projecte perquè estigui disponible el proper any.

Informació i Foto: PP Alcora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: