L’ajuntament de València suspen la taxa als bars dels mercats municipals

El regidor d’Hisenda a l’Ajuntament de València, Borja Sanjuán, i el regidor de Comerç, Carlos Galiana, han anunciat este dimarts l’anul·lació de la taxa de mercats als bars que es troben en els mercats municipals de la ciutat de València.

El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha recordat que «estan sent moments molt difícils per als diferents sectors econòmics de la ciutat de València, i des de l’Ajuntament estem intentant dins les nostres possibilitats ajudar-los al màxim». Per això, Sanjuán ha anunciat que «no cobrarem la taxa dels mercats a aquells bars que estan presents en els nostres mercats municipals» mentre hi haja estes restriccions. «És evident que ara no poden desenvolupar l’activitat», ha remarcat l’edil d’Hisenda; per això, «és just que si han de tancar per protegir-nos a tots, l’Ajuntament no els cobri una taxa per una activitat que no estan podent desenvolupar» , ha afegit.

Al respecte, el regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha dit que «són temps difícils, però des de l’Ajuntament estem en la faena i tenim ben present totes les persones que a dia de hui no poden desenvolupar la seua activitat amb normalitat. Per això cal estar al seu costat, perquè els autònoms i xicotetes empreses són qui donen vida als nostres barris, els que en circumstàncies normals generen llocs d’ocupació i mouen l’economia a València».

EN 2021, NOVA CONVOCATÒRIA D’AJUDES AL COMERÇ

El regidor Galiana, a més, ha anunciat que «enguany tornaran a convocar-se les ajudes al comerç, per a les quals es mantindrà el pressupost de l’any anterior. Això, juntament amb les ajudes del Pla Resistir i el no cobrar les taxes de la venda no sedentària constituix un ‘pack’ important per a mantindre l’activitat comercial de la ciutat», ha conclós.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: