L’Ajuntament de Valencia es reunix amb els veïns d’Orriols per a buscar solucions consensuades als problemes del barri

L’Ajuntament de València ha mantingut este dimarts, 1 d’agost, una reunió amb diverses entitats i associacions del barri d’Orriols, per a abordar els problemes que patixen els veïns i buscar solucions consensuades. En representació de la corporació municipal han acudit la primera tinenta d’alcalde, María José Ferrer San Segundo, així com els regidors de l’equip de govern Juan Carlos Caballero, Carlos Mundina, Jesús Carbonell i Marta Torrado, encarregats de les àrees de participació, medi ambient, seguretat, mobilitat i benestar social.

Els regidors han reafirmat el compromís de l’alcaldessa de València, María José Catalá, a atendre les necessitats del barri i així li ho han fet saber als portaveus de les tres entitats presents: Orriols Convive, Orriols en Lucha i l’Associació de Veïns d’Orriols.

“Seguretat, integració social, convivència, residus i jardineria són qüestions que este equip vol resoldre de la mà dels veïns”, ha assegurat la primera tinenta d’alcalde i regidora delegada de Participació i Acció Veïnal, María José Ferrer San Segundo. “És fonamental escoltar, descentralitzar i conéixer de primera mà els problemes d’aquells que més els patixen, els veïns, per a resoldre’ls com més prompte millor i de manera adequada, no sols en este sinó en tots els barris de València”, ha afegit.

Els representants veïnals d’Orriols han relatat els diversos problemes que patixen, relacionats principalment amb la inseguretat, la neteja, l’ocupació il·legal, entre d’altres. Els membres del govern municipal han pres nota de les seues peticions: millores en la freqüència del transport públic, més presència policial, neteja, erradicació de plagues i un increment de les places d’aparcament als carrers del barri, entre altres.

Enfront d’estos problemes crònics, la corporació encapçalada per María José Catalá ha destacat el seu compromís a buscar solucions de forma consensuada. D’esta manera, es comprometen a garantir la seguretat i la tranquil·litat dels veïns, així com assegurar la prestació dels serveis municipals.

Esta reunió, celebrada en les oficines municipals de Tabacalera, ha suposat una primera presa de contacte entre el nou equip de govern i les associacions veïnals d’Orriols. A través de les diferents delegacions municipals, l’Ajuntament mantindrà estes trobades de manera continuada, no sols en Orriols, sinó en altres barris de la ciutat de València.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: