L’Ajuntament de Valencia convoca les ajudes del xec escolar per a l’alumnat de 2 a 3 anys

L’Ajuntament de València convoca les ajudes del xec escolar per a l’alumnat nascut l’any 2021, que tinga de 2 a 3 anys, i que estiga empadronat a la ciutat. La dotació pressupostària d’esta línia de subvencions és de 205.000 euros i les persones beneficiàries podran rebre un import màxim mensual de 120 euros.

El xec escolar es destinarà a l’abonament de les quotes corresponents a l’ensenyament del curs escolar 2023-2024 tot i que no tindran esta consideració les activitats extraescolars, el menjador, els llibres o el material.

Per a ser beneficiari d’estes subvencions tant el menor com els pares o tutors legals hauran d’estar empadronats a la ciutat. També el centre escolar haurà d’estar ubicat a la ciutat de València, tot i que també s’estableixen excepcions com que el centre escolar estiga en un municipi limítrof pròxim al domicili familiar, que els germans o germanes de l’alumne estiguen ja escolaritzats en un centre ubicat fora de la ciutat, que l’escola estiga en el municipi on treballen els pares o que els menors requerisquen atenció especialitzada.

No podran obtindre ajudes els menors escolaritzats en centres públics o amb concert educatiu ple.

Les sol·licituds han de presentar-se per mitjà del model normalitzat disponible en la pàgina web municipal. Les instàncias poden registrar-se tant de manera presencial als registres de l’Ajuntament de València com telemàticament per mitjà de la seu electrònica.

Per a més informació, per descarregar els formularis o encetar els tràmits, podeu consultar la pàgina web.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d