L’Ajuntament de Castelló programa una ruta amb bici pels barris del sud per a millorar la convivència veïnal

Informació i Foto: http://www.castello.es

El regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, ha presentat aquest matí les II Jornades de Joventut que se celebraran dissabte que ve, 21 d’octubre, en Perpetuo Socorro i que el seu objectiu és el foment dels barris del sud per a afavorir la participació ciutadana a través dels programes de dinamització comunitària. En la presentació ha estat present també la tinent d’alcaldia del districte sud, Patricia Puerta.

L’activitat, organitzada per les associacions de veïns San Pablo, La Aduana i Sant Jaume, començarà a les 9:00 hores amb una ruta amb bicicleta que recorrerà Perpetuo Socorro, San Bernardo, San Andrés, Grupo Lourdes, Roquetes i Santa Teresa. Posteriorment, se celebraran diverses activitats en la plaça de la Verge, entre les quals destaquen jocs per a tota la família, taller de curtmetratge, pista de skate i exhibició de Dirt Jump.

El regidor ha destacat que aquestes jornades de joventut “tenen com a objectius dinamitzar els barris que pertanyen a la zona Sud de la ciutat, millorar la convivència comunitària, arreplegar problemàtiques conjuntes i fomentar la participació ciutadana i dels recursos del barri”.

El projecte de dinamització comunitària Barris al Sud respon a la planificació d’una sèrie d’activitats comunitàries a realitzar en la zona sud de Castelló amb la intenció de dinamitzar la població d’aquesta zona i contribuir a la millora de les relacions entre les associacions i els recursos allí situats, entenent que millora la convivència entre els seus veïns i veïnes.

López ha remarcat que aquest tipus d’activitats “són possibles gràcies al treball dels empleats municipals i a la implicació de les entitats veïnals, que en aquesta zona són associacions actives, amb gran participació en els fòrums municipals”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: