L’Ajuntament de Castelló obrirà els WC públics en els pròxims dies

Informació i Foto: http://www.castello.es

Els WC públics promoguts per l’Ajuntament s’obriran en els pròxims dies. El projecte va concloure fa unes setmanes i en aquests moments s’està completant el procediment administratiu de cara a la recepció de l’obra. La instal·lació dels vàters es va adjudicar per un import total de 338.400 euros, la qual cosa ha suposat un estalvi de més de 40.000 euros respecte al pressupost de licitació. El projecte s’ha finançat amb al superàvit pressupostari de 2016.

L’emplaçament dels WC s’ha decidit en funció de la concentració de persones en l’espai públic. S’han instal·lat en els voltants de la Ronda Est, (al costat de la pista de skate i en el parc de l’auditori), en els parcs del Pont de Ferro, Geòleg Gómez Royo, Primer Molí i Censal, en la plaça Botànic Calduch, en el Mercat Central i en la Plaça de la Pau. Aquests últims permetran reobrir el quiosc, en ser una dotació obligatòria per llei per a licitar el contracte d’explotació comercial del local.

La col·locació dels WC pal·liarà la falta d’instal·lacions d’aquestes característiques en la ciutat i millorarà la qualitat de vida ciutadana, però, especialment, de la gent gran, persones amb capacitats diferents, amb problemes de salut i famílies amb xiquetes i xiquets. Cada instal·lació està formada per dues unitats prefabricades, unisex i adaptades a qualsevol tipus d’accessibilitat. A més, comptan amb un disseny atemporal amb acabats en ceràmica i acer i sistema de autoneteja.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: