L’Ajuntament de Castelló ha constituït el consell local de seguretat

L’Ajuntament de Castelló ha constituït aquest dimarts el Consell Local de Seguretat en una sessió que ha tingut lloc en l’Acadèmia de l’àrea de Seguretat i Emergències situada a Tetuan XIV. En aquesta sessió de constitució han pres possessió representants de diferents àmbits socials, veïnals i polítiques que formaran part d’aquest òrgan de participació ciutadana en matèria de seguretat pública.

Així, aquest dimarts han pres possessió, a més d’un representant per cada grup municipal, un representant de les organitzacions o federacions d’empresaris i comerciants de la ciutat a proposta del Consell Sectorial de Comerç; un representant designat per cadascuna de les dues organitzacions sindicals més representatives a la ciutat; un representant d’associació a proposta del Consell Municipal d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes; un representant a proposta del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat Ambiental. El Consell Local de Seguretat també està integrat per representants de Patronats Municipals de l’Ajuntament de Castelló a proposta dels seus consells rectors; i representants veïnals de districtes de la ciutat a proposta de les Juntes de Districte.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Octavio Traver, ha explicat que el nou Consell Local de Seguretat de la ciutat de Castelló serà un fòrum en el qual es canalitzaran els suggeriments i peticions en matèria de seguretat ciutadana i ha recordat que, fins hui, la participació ciutadana en aquesta matèria estava assegurada en les juntes de districte i en els diferents consells de participació municipals.

Cal recordar que la modificació de la composició del Consell Local de Seguretat es va aprovar 2022 amb l’objectiu de millorar la gestió d’aquest organisme i articular de manera òptima l’activitat participativa una vegada fora constituït el Consell.

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: