L’Ajuntament de Borriana reajusta dates i entrades després de l’ajornament dels espectacles previstos

L’Ajuntament de Borriana ha anunciat la reestructuració de part de la seva programació cultural que va ser ajornada atenent a les noves mesures sanitàries decretades, tant per l’administració municipal, com per la Generalitat Valenciana.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que amb aquesta iniciativa es pretén “reubicar totes les activitats que hi havia programades, perquè les companyies compten amb les mateixes opcions i donar suport a al sector” i, d’altra banda, informar també a totes les persones que van comprar entrades, sobre la manera de seguir amb elles per a l’espectacle o per a la devolució de diners de les mateixes.

Així, el concert d’Ara Malikian previst per al divendres 5 de febrer al Teatre Payà s’ha traslladat a dijous que ve 22 d’abril. Les persones que ja havien adquirit l’entrada han rebut per part de la mateixa productora de l’artista la comunicació de canvi de data i de la validesa de les entrades ja adquirides i, en el cas de no poder assistir a l’concert a la nova data, les instruccions per a procedir a la devolució de les entrades. Actualment ja es poden adquirir les entrades per a la nova data.

Pel que fa a l’EMAC. ha reprogramat les dates de la seva celebració per als dies 11, 12 i 13 de juny. A més, el festival ha aconseguit mantenir el mateix cartell, amb tots els grups confirmats, i en la mateixa distribució dins de el cap de setmana. Les persones que ja havien adquirit l’entrada rebran per part de la plataforma de venda la comunicació de les noves dates i, en el cas de no poder assistir, les instruccions per a procedir a la devolució de les entrades.

Finalment, l’actuació de Jaume Caravaca i Grison Beatbox prevista pel diumenge 7 de febrer al Teatre Payà tindrà lloc el proper dia 9 de maig. Les entrades ja adquirides seran vàlides, i en el cas de no poder assistir a l’espectacle es podrà demanar la devolució de l’import de les entrades a l’empresa Buraudio (c / Escorredor nº 58 de Borriana) els dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 18h. També es poden adquirir les entrades per a la nova data.

D’altra banda, l’actuació de Joaquín Reyes, de moment, manté la seva data pel 27 de febrer al Teatre Payà, sempre que les restriccions sanitàries ho permetin. Les entrades poden adquirir-se en http://www.yalastengo.com.

La regidoria de Cultura recorda que els horaris, dates i espectacles de la programació cultural estaran adaptats, complint la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració de cada un d’ells. Qualsevol modificació s’informarà a través dels mitjans habituals amb la deguda antelació.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: