L’Ajuntament de Borriana programa ‘Jocs al Casal Jove’ amb una gran varietat d’activitats per als més joves

L’Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Joventut, ha preparat una programació d’activitats lúdiques i jocs per als més joves del 21 de novembre al 16 de desembre al Casal Jove.

Mitjançant jocs de taula, tallers d’expressió corporal, teatre d’improvisació i jocs amb pistes, es busca atreure el públic juvenil al Casal Jove perquè en puguin gaudir jugant, mentre aprenen noves dinàmiques. En aquesta iniciativa es parteix d´una programació amb propostes de diferents tallers i activitats esportives, culturals i lúdiques, aprofitant les instal·lacions municipals del Casal Jove.

En aquest sentit, la regidora de Joventut i Festes, Lluïsa Monferrer, ha ressaltat: “Tot tipus de públic en edat juvenil té cabuda al Casal Jove de Borriana. Per això, des de la Regidoria de Joventut volem que tots els veïns hi vegin un lloc on jugar, aprendre i passar-ho bé”.

Es tracta, ha explicat, de “dinamitzar i crear un espai d’oci alternatiu juvenil que impulsi la participació, l’acompanyament en l’ús i la gestió dels espais del municipi i promoure la creativitat, la iniciativa i els estils de vida saludable”. En aquesta nova proposta municipal totes les activitats seran gratuïtes “d’acord amb el model d’oci inclusiu i obert per a tothom”, ha assegurat Monferrer.

Per desenvolupar el programa de lleure “Jocs al Casal Jove”, el projecte compta amb una persona tècnica dinamitzadora el paper del qual, independent de l’execució mateixa de la programació d’activitats, és facilitar les eines necessàries als joves, estimular la seva participació i motivació per a facilitar el contacte amb el grup i que coneguin o desenvolupin habilitats, actituds i valors de creativitat i responsabilitat.

Programació

Tots els dilluns durant aquest període, del 21 de novembre al 16 de desembre, es duran a terme jocs de taula variats al Casal Jove per gaudir d’una bona estona envoltada d’amics. No cal inscripció prèvia i els jocs es desenvoluparan de 17.30h a 19h. Així mateix, es duran a terme jocs amb pistes tots els divendres en horari de 17.30 ha 18.30 h.

També es faran tallers i jocs divertits d’improvisació que es combinaran amb escenes gracioses tots els dimecres de 17.30 ha 19 h. A més, en aquest mateix horari, es duran a terme tots els dimarts tallers d’expressió corporal amb l’objectiu d’aconseguir expressar sentiments a través del cos i de la cara.

L’edat recomanada per a la realització de les activitats és de 12 a 29 anys i no cal inscripció prèvia per a cap activitat. Davant de qualsevol dubte, les persones interessades poden adreçar-se a o al 964 59 16 92.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: